Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan Şen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serkan Şen
Meslek
Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
dwsy8.jpg
Şebab Miski Ayna Kuyruk Erkek

dwt1d.jpg
Dişi Miski Öntepe Ayna Kuyruk ( Tek Elifli )

dwt48.jpg
Risasi Dişi tüyde olduğu için pek kendini göstermiyor

dwt7x.jpg
Risasi Yavru 6 Haftalık

dwtb7.jpg
Anne ve Yavru Risasiler

dwtdd.jpg
Beyaz Öntepe Dişi

dwtgk.jpg
Mavi Erkek

dwtjn.jpg
Mavi Öntepe ve Beyaz Arka Tepe Yavrular 4 haftalık

dwtmb.jpg

dwtnc.jpg

dwtpq.jpg

dwtr4.jpg
Yavru kızması siyah kesme baş Baska'lar

dwttl.jpg

Selam...Üç sene aradan sonra tekrardan dayanamayıp geçtiğimiz bayramda tekrardan başladım.Şuan için belli bi düzen yok o yüzden çoğu büyüklerimize arkadaşlarımıza kötü gele bilir ama inşallah kısmet ederse seneye bi düzen oturturum ve eksikleri gideririm.Foto çekmekten hiç anlamam o yüzden fotolar güzel çıkmadı elimden geldiği kadarıyla çekmeye çalıştım (:

Güzel güzel maşaallah nazar değmesin daha da iyi olur zamanla.

maşallahı var kuşların :)

Maşşallahserkan abi çok güzeller nice yavrulara inşallah iyi uçarlar (:

Teşekkürler herkeze inşallah zamanla tekrardan daha iyilerine ulaşırız (:

maşallah baktığın yerde güzel ve genişmiş buyuk şans sağlıcakla bak saygılar

dxdss.jpg

Baktığım yerin karsıdan fotosu biraz geniş ve büyük evet teşekkürler.Kuşlar çoğaldıkca artık bu damızlık yeri olcak yan tarafı bunun gibi uçum yeri onun yanıda Baska'lara bakıcı tarzında bi yer olcak.Tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkürler...

Valla Fatih kuşlar yatık bir arkadaşım getirdi nedir ne değildir o yüzden bir bilgim yok ama soyunu met ettiler bitakım yavru aldık inşallah kısmetse denicem bakalım her met edilen tırt çıkıyor ama bakalım kısmet suan ikinci takım için yumurtada anne ve babası onlarda bir hafta sonra çıkçak.

Sevimli kuşlar Maşallah , selamlarŞEREF

Teşekkürler Şeref abi şuan için pek sevimli değil damızlık olarak kullanıyom bakalım yavrular iyi çıkarsa dahada sevimli olur (:

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Teşekkürler Ramazan abi.

Maşallah serkan ortam gayet temiz ve güzel.Sağlıklı yavrular alıp uçurur keyfine bakarsın inşallah.

Teşekkürler Kerim abi inşallah hep birlikte :)

MRB ÖNCELİKLE
BİŞE SORCAM ORAYA YAZDIGIN MAVİ ERKEGE BİZİM BURDA DUMANLI DİYORLAR ABİ
BİDE KUŞLARIN VE MEKAN ÇOK GÜZEL

POSTACI-_-' Alıntı:
MRB ÖNCELİKLE
BİŞE SORCAM ORAYA YAZDIGIN MAVİ ERKEGE BİZİM BURDA DUMANLI DİYORLAR ABİ
BİDE KUŞLARIN VE MEKAN ÇOK GÜZEL

Evet Ercan dumanlıda diyenlerimiz var mavide ikisinden gelmedir zaten kuş.Şeritlerindende az çok belli olur ama benim mavi yazmamım sebebi dumanlı biraz daha şeritleri silik olur o yüzden bunun biraz daha koyu gibi olduğu için mavi yazmıştım :)

j5cg6.jpg

j5chw.jpg

j5cr3.jpg

Bunlarda kümesin içinden yaptığım birkaç değişiklik.Yer ızgaralığı ve ortada kum haznesi yemlikten dökülen yemlerin ızgaralıktan aşağıya düşüp birikmemesi için...Zamanla değişiklik oldukçada paylaşırım :)

Maşallah serkan çok güzel bir düzen kurmuşsun.Temiz ve sağlıklı bir yuvadan kareler görmek de ayrıca çok güzel.Güvercinlere gönül veriyorsak ihtiyaçlarını gerekli şekilde karşılamamız gerekli ...

Teşekkürler Kerim abi daha tam olarak kuramasamda kurmaya çalışıyorum abi baya eksiğim var daha folluk düzenlerinde değişiklik yapıcam birde kuşlarda sanırım :)))

Selam arkadaşlar çatımın üstü kapalıydı arka kısmı açıktı fakat kuşları uçurmakta engel olduğundan dolayı çatıyı kestirip kuşlar için hem daha rahat daha düzenli yavru alıp ve daha rahat uçurup seyretmek için çatımın bir kısmının üstünü kestirip açtırdım şuan genede birkaç eksik olmasına rağmen bitti sayılır.Kümeslerimden birkaç görüntü.İlk iki resim yapım aşamasındayken ,Üç dört bakıcıların kümesi ,Beşindi resim uçum kümesi ,Altıncı resim damızlık kümesi sonrakilerde damızlık kümesinin içinden görüntüler.Şuan bütün kuşlarım damızlık kümesinde ayrım yapmadım 1-2 haftada kadarda kuşların ayrımını yapıcam kısmet olursa çoğu uçmaya hazır yavrular olduğu için kümes değişikliğinden karın ağrısı yapıp hastalığa kapılmasınlar diye hemde yeni açtırdığım kısma alışmaları için...

k3gc3.jpg

k3gg3.jpg

k3fkq.jpg

k3ft2.jpg

k3fvh.jpg

k3fym.jpg

k3g1u.jpg

k3g5r.jpg

k3g89.jpg

Serkan Şen' Alıntı:
Selam arkadaşlar çatımın üstü kapalıydı arka kısmı açıktı fakat kuşları uçurmakta engel olduğundan dolayı çatıyı kestirip kuşlar için hem daha rahat daha düzenli yavru alıp ve daha rahat uçurup seyretmek için çatımın bir kısmının üstünü kestirip açtırdım şuan genede birkaç eksik olmasına rağmen bitti sayılır.Kümeslerimden birkaç görüntü.İlk iki resim bakıcıların kümesi ,Üçüncü resim uçum kümesi ,Dördüncü resim damızlık kümesi sonrakilerde damızlık kümesinin içinden görüntüler.Şuan bütün kuşlarım damızlık kümesinde ayrım yapmadım 1-2 haftada kadarda kuşların ayrımını yapıcam kısmet olursa çoğu uçmaya hazır yavrular olduğu için kümes değişikliğinden karın ağrısı yapıp hastalığa kapılmasınlar diye hemde yeni açtırdığım kısma alışmaları için...

k3gc3.jpg

k3gg3.jpg

k3fkq.jpg

k3ft2.jpg

k3fvh.jpg

k3fym.jpg

k3g1u.jpg

k3g5r.jpg

k3g89.jpg

:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: tek kelimeyle harika masallah serkan çok güzel olmus

Teşekkürler Muharrem abi biraz daha eksikler var inşallah onlarda zamanla olucak...

HAYIRLI OLSUN SERKAN ŞİMDİ İSTEDİĞİN GİBİ YAVRU UÇURUP SÖKEBİLİRSİN İNŞALLAH.UĞRAŞTIĞINA YORULDUĞUNA DEĞMİŞ MAŞALLAH.

Teşekkürler Kerim abi inşallah deydimi deymedimi yavrular oynarsa görcez bakalım ama zor bu tavuklar uçmuyor :)

Serkan Şen' Alıntı:
Teşekkürler Kerim abi inşallah deydimi deymedimi yavrular oynarsa görcez bakalım ama zor bu tavuklar uçmuyor :)

SEN DEĞİL TAVUK , HİNDİ BİLE UÇURURSUN SERKANIM :haha:

İnşallah Kerim abi kısmet :)

Buda tavuk kümesimden ufak bir video...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5RCMFgOZXc[/youtube]

Serkan Şen' Alıntı:
Buda tavuk kümesimden ufak bir video...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5RCMFgOZXc[/youtube]

Civciv üretimhane'n hayırlı olsun Serkan :tamam: :haha:

Teşekkürler Kerim abi :)

Geri