Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Yeni kuşlarımın fotolarını sizlerle paylaşmak istedim iyi ve kötü yorumlarınızı Bekliyorum :evet: :evet: :hhh: :senigidi:

Ekli dosyalar

• dişi bağdadım.webp
    dişi bağdadım.webp
    199.7 KB · Görüntüleme: 1,309
  • erkek bağdadım.webp
    erkek bağdadım.webp
    270.3 KB · Görüntüleme: 1,344
  • döneklerim.webp
    döneklerim.webp
    276.5 KB · Görüntüleme: 1,370
  • dişi Zer Şebabım.webp
    dişi Zer Şebabım.webp
    294.9 KB · Görüntüleme: 1,377
  • Cinsini bilmediğim Kaçağım .d.webp
    Cinsini bilmediğim Kaçağım .d.webp
    236.5 KB · Görüntüleme: 1,327
Maşallah güzel kuşlar, bu bağdad dediklerin eğer carrier bağdadi ise saf değiller.

Daha güzelleri senin OLsun :) posta bagdad kırması onlar

BU KUŞLAR AYNI KÜMESTELERSE ÇOK YANLIŞ YOLDASINIZ DİYEBİLİRİM. AYNI KÜMESTE TEK IRK BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM. İLK RESİMDEKİ KIRMIZI YANILMIYORSAM SAYA CİNSİ. TAKLACILAR VAR. POSTA VAR. VAR OĞLU VAR. BU ŞEKİLDE GİDERSE KUŞLARINIZ KIRILIR.

yok abi Hepsi Ayrı bölmelerde kalıyor zaten yanyana gelince dövüşmeye başlıyorlar

Adam cd kapaklarını bantlıyarak kümes yapmış siz kuşları eleştiriyosunuz helal len Çağlar. :heyo: :ckmk:

Eyw KArdesim :ckmk:

Çağlar güle güle besle .kümese özen göstermen gerekli.kış geliyor..yağmur içeri girmesin..yuvalar hoş değil.

15 senedir Sivas'a gelemiyordum..foton ile özlem gidermiş oldum..evler - apart. olmuş..yükselmiş.

Sivas' IN ORİJINAL kuşlarını beslesen ; iyi olmaz mı ?

Sivas büyüyor Türker Abi Çok değişti buralar :haha: sende haklısında Abi Ama Sivas Kuşları biraz pahalı hemde Benm için Genelde Kostum önemli Abi Göz Zevki Gibi Bişey Benimkisi Sivas Taklacıları hep MAvi oluyor :D

Geri