Kuşlarıma yaptıgım karışım uygunmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba kardeşlerim, abilerim benim kuşlar soguk algınlıgından olsa gerek hapşurma tıksırma tüy kabartma gibi rahatsızlıkları var, antibiyötik verdim ama bir sonuç alamadım, erkekte vardı dişiyede bulaştırdı, bende kendi kafama göre dogal olsun diye sularına sarımsak, limon, üzüm sirkesi ve pekmez karıştırıp ılık olarak sularına kattım inş hastalıklarını geçirebilirim, bu arada yem yerken su içerken bir sorunları yok gayet iyiler ama yem yedikten sonra bi kenarda duruyorlar tüy kabartıp, bana bu konuda yardımcı olursanız önerilerinizi bekliyorum...

Çorbada Yap, ÜşütmesinLer :D

Abi Naptın sen yaa Limon, Sirke felan Mide Yakar,

Siteyi araştır istersen cevap yazmadan önce, soruma cevap arıyorum başka bişe deil...

ÇOK DEĞERLİ ERHAN ,

SEN BARİ YAPMA ÜNİVERSİTEDE OKUYAN SİZLER GİBİ AYDIN KİŞİLERE ÇOOK İHTİYACIMIZ VAR CAMİAMIZ OLARAK.

ORNITOSIS ; İÇİN KOCA KARI İLAÇLARINA İHTİYACIMIZ OLMAMALI.

ZARARLI ŞEYLAR VERMEMİŞSİN , FAKAT SİTEMİZİN BULAŞICI NEZLE(ORNITOSIS) HAKKINDA DEĞERLİ AÇIK VE NET BİLGİLERİ VARKEN...GERENK YOK.ÖYLE DEĞİL Mİ?

HASTAYI DİRİLTMEK YERİNE TEDAVİ EDELİM Kİ.YAVRULARI DA YAŞASIN.GÜNLÜK YAŞAMAK YERİNE GELECEĞİMİZİ EMEKLİLİĞİMİZİ DÜŞÜNMEK GİBİ.tedavisi maalesef kullanmak zorunluluğundayız kurtulmak için DOXISIKLIN VE
14 GÜN MİNERAL TAŞ VERİLMEMESİ KUŞLARIN 14 GÜN BOYUNCA DIŞARI SALINMAMASI HASTA OLANIN REVİRE AYRILMASI
40 GÜN SONRA AYNI İLACI TEKRAR KULLANIP ORNITOSIS BAKTERİ YUMURTALARININ DA KALINTILARINI YANİ KAZIYARAK
BU İŞTEN TAMAMIYLA KURTULUP ONDAN SONRA TEMİZ KÜMESTE DOĞAL ANTİBİYOTİK SARIMSAK ...SİRKE LİMONLAR BİRA MAYALARI AMINOASİTLER. SÜT TOZLARI, KEKİK....SAY SAY BİTMEZ TABİATIMIN ŞİFALI DÜNYASI FAKAT ÖNCE BAKTERİ TEMİZLİĞİ SONRA EXTRALAR.....

MACERALARA İHTİYACIMIZ YOK. PROF.DR,VET,..YETERİNCE VAR ! ARAŞTIRMA GELİŞTİRME DENEKLERE FARELERE YAPILIR.GEÇMİŞ OLSUN.SİTEMİZDEKİ BİLGİLER NET VE AÇIK OLUP DÜNYANIN KABUL ETTİĞİ DERECELERDEDİR.

Cevap için çok sagol abi , antibiyotik verdim bi fayda saglamadı, canımı sıktı kuşlar iyileşmeyince ilgilendigin için ve bilgilerin için çok teşekkürler, kafesleri o kadar temizki üstünde böcekler vardı ilk aldıgımda hepsi kendiliginden kayboldu bikaçtanede ben öldürdüm daha görünmüyo :))) herşeylerini elimden geldigince iyi yapmaya çalışıyorum, tekrardan bilgi ve tavsiylerin için teşekkürler...

bak kardesım senın kusların ates yapmıstır sırke atesı keser bence ıyı vermısın kusunda ne hastalık olursa olsun ılk once lınkosın ıgne ınsulın şırıngası ıle ıkı cızgı arası kusa enseden vur 3-4 gun o ılac zaten kustakı bır suru hastalıa karsı ıyı gelır sonra tespıt ettıgın hastalıga karsı ne ıyı gelır se onu al ver benım tavsıyem kuslarda ronıdozol toz cok ıyı gelıyor yada ronıplus ver cok faydasını gorursun .sevgıler kardesım

Geri