kuslarımda titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre1332
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emre1332

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Kaplan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar kuslarımda kanatlarında vücutlarında titreme var hergün sularını değiştirip vitaform veriyorum ama yinede titreme gecmiş değil ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim (:

sularına hafif sarımsak ez, ve balık yağı ver ben böyle bitkin düşmüş halsiz kuşlarda 3-4 gün içerisinde gözle görülür iyileşmeye sağlıyor.

tşk ederim denicem hemen :) yavru ucurmaya basladıgım kusdada bu sorun vardı bugün titreme kafasına gecmiş kafada hafif titreme vardı bu çözüm ondada aynı etkiyi gösterir mi peki

valla dostum bende çok iyi bir usta değilim kendimce anlıyorum, bilmediğim durumlarda da forumda arama yapıyorum, sohbet bölümündeki arkadaşlara soruyorum yada konu açıp durumu senin gibi anlatıyorum. Yalnız şu kafa titremesi olayı kırgınlıktan çok hastalığa doğru götürdü benim gözümde durumu umarım düşündüğüm kadar kötü değildir. Bilen üstadlar konuyla ilgili net fikirler yazacaklar, ama yakınlarında veteriner var ise konuya hakim beklemek istemezsen götür derim. Durumu da burdan bildir merak ettim bende. NOT: Ben salmonella (sallabaş) hastalığından (umarım yanılıyorumdur) şüpheliyim.

veterinere gittim durumu anlattım ilac verdi antibiyotik ile vitamin verdi bunları sularına kat dedi bakalım denicem ama kusda kafada hafif titreme var en gözde yavrum orası daha bi üzüyor insanı

veteriner hastalığı hakkında birşey söylemedi mi? En azından içini rahatlatacak yada fazla bel bağlamaman için herhangi birşey söylemediyse ilginç.

hayır söylemedi ilacları nasıl kullanacagımı söyledi bikac güne gecer toparlar dedi bakalım artık toparlarmı toparlamazmı görücez kısacası (:

emre1332' Alıntı:
hayır söylemedi ilacları nasıl kullanacagımı söyledi bikac güne gecer toparlar dedi bakalım artık toparlarmı toparlamazmı görücez kısacası (:

haydi hayırlısı kader kısmet diyeceksin yapacak birşey yok şu an için. Gelişmelerden haber bekliyoruz, Allah vermesin yarın bir gün belki bizim de ihtiyacımız olur.

inş :) zamanla görücez bakalım artık :) tşkler yorumlarınız için

kardeş benim kuslarda aynı problem vardı bi kuşcu abimizden yardım istedim dediklerini yaptım kuslar 3 gündee toparladılar. sirke ile limonu karıstır şırınga ile kusun agzınaa ver arkasından birazda tetra ver.ben böylee atlattım eger çözüm bulamasaan uygulamanı tafsiye ederim.insaalhh düzelirler.

Geri