Kuslarimdaki Hastalik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Republic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Republic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim yıldız
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Oncelikle herkese merhaba arkadaslar.Kuslarimdaki hastaligin adini ve ne oldugunu bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim.Hastalik sadece dişi kuşlarda görüyorum erkek kuslarimda bi sorun olmuyor.Kuslar ilk basta kabarıyor halsizleşiyor ve yem yemiyor.Bakıyorum ishal oluyorlar ve bir hafta icinde ölüyorlar.Baytiril veriyorum fakat bi faydasi olmuyor.Neler yapabilirim yardımcı oldugunuz icin şimdiden teşekkürler cevaplarinizi bekliyorum

kardeşim Benm Kusta Öle Oldu ama İsal Yhok sadece Halsiz Ve keyifsiz tüyleride bazen kabarıyo neden ßende bilmıom ßilen Arkadaslar Yazarsa Sevinirz.. TeşekkürLéR..

S.A gecmiş olsun dişi kuşların bağışıklık sistemi daha zayıf olduğu için dişiler öncelikle ölüyor diğerleri taşıyıcı olarak kümesde kalıyor

tedavi olarak tavsiyem ercurly şurup 5lt suya 5 kapak katın ve tüm kuşların içmesini sağlayınız ayrıca kümesi dezenfekde etmeniz gerek saygılar

NOT baytiril dişi kuşlarda kısırlık yapar doz aşıldığı takdirde.

SAYGILAR

merhabalar arkadaşım bahara girerken kuşlarda bu tarz rahatsızlıklar olabiliyor,halsizlik,yem yememe en önemlisi İSAL casamolin kullandım ben adını yanlış telafuz ediyorumdur belki çünki ilaç evde ,isal ölümü tetikliyor kuşların suyuna sirke ,bir gün sonrada bal katarsan bağışıklık ve güç vermiş olursun.yemlerine Çekirdek katma pirinç kat inşallah iyileşirler :slm:

arkadaşlar tarıfınız salmonella başlangıcına benziyor ama kesin diyemem salmonella hastalını biraz araştırırsanız kesin sonuca varırsınız olümler başladıysa biraz ilerlemiş elinizi çabuk tutun saygılar.

Geri