KUŞLARIMDAN 1-2 VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
[dailymotion]video/xsv70z_tyre-den-caner-yn-taklaci-mardyn-guvercynlery_animals[/dailymotion]
[dailymotion]video/xsv70q_tyre-den-caner-yn-myskylery_animals[/dailymotion]
[dailymotion]video/xsv717_tyre-den-caner-yn-2-haftadir-ucan-mysky-yavrulari_animals[/dailymotion]

Abilerim telefonumla çektiğim için pek güzel olmadı.

Kuşların'da yerinde güzelmiş Caner.Güle güle besle.

Saol abi kuşlarım daha 2 haftadır uçuyor oyuna başlasınlar o zmnda çekecem şu an 1-2 takla atıyorlar.

Abi mardin güvercinlerimin yarısı üst gözde malesef onları çekmeyi unuttum.

uçurmaya devam et o yavruları,Kümeslerini temizle sık sık.
Güle güle besle.

çakmaklı yavru hoşuma gitti aslında ben hangi yavruyu izlesem hoşuma gider :) Yavrulara hastayım.Bu yüzden kümesimde 2 çift eke ve 15 tane yavru var.Sabahları erken uçur caner.Hatta benim gibi gece uyan ve sabahı bekle.Şafak atar atmaz göz gözü görür görmez kaldır.Akşamlarıda havanın kararmasına 1 saat kala uçur.Hem daha fazla uçarlar hemde serinden daha güzel açılırlar.Lakin her gün aynı saatte uçur.Daha tam sökülmemiş ama bol taklalılar.Sanırım çakmaklı dam kuşu olacak.Kuşlarını düzenli uçurursan çok güzel açılırlar.Zaten yavruya kustuktan sonra artık o kadar eziyet çekmezsin.İstediğin satte uçurursun..tüyü kadar hayrını gör.

AFFERİN CANER VALLAHİ BEN SENİN BU YAPTIGINI BİLE YAPAMADIM BİR VİDEOM BİLE YOK BURADA

AMA KÜMESİN BERBAT CANER KUSCULUKDA HİJYEN ÇOK ÖNEMLİDİR DİKKAT ET GÜLE GÜLE UÇUR BESLE ZEVKİNİ AL

PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER CANER SAGOLASIN

sibersahne' Alıntı:
çakmaklı yavru hoşuma gitti aslında ben hangi yavruyu izlesem hoşuma gider :) Yavrulara hastayım.Bu yüzden kümesimde 2 çift eke ve 15 tane yavru var.Sabahları erken uçur caner.Hatta benim gibi gece uyan ve sabahı bekle.Şafak atar atmaz göz gözü görür görmez kaldır.Akşamlarıda havanın kararmasına 1 saat kala uçur.Hem daha fazla uçarlar hemde serinden daha güzel açılırlar.Lakin her gün aynı saatte uçur.Daha tam sökülmemiş ama bol taklalılar.Sanırım çakmaklı dam kuşu olacak.Kuşlarını düzenli uçurursan çok güzel açılırlar.Zaten yavruya kustuktan sonra artık o kadar eziyet çekmezsin.İstediğin satte uçurursun..tüyü kadar hayrını gör.

Abi bu sabah 6.30 da sürüme şahin daldı videodaki miskiyi yaraladı kuşların 3ü gitti gözden kayboldu 10 dakka sonra hepsi geri geldi ama miskim yaralı şahin miskimin (ayıptır söylemesi) kıçını pençesiyle yırtmış akşamüzeri babamla batticon sürdük inşallah iyileşir sizce iyileşir mi? abi ben zaten gece sabaha kadar uyumuyorum oruç tuttuğum için sabah kuşlarımı uçurup eve girip yatıyorum akşamüzeri kalkınca bida uçuruyorum.Ha abi bide 3 gündür babamla konuşuyoruz kümesi temizleyecez muharrem abi.

Caner Geçmiş olsun .ÜZÜLDÜM ucuz atlatmışsın. Nazar değecek kuşlara.kocaman bir nazar boncuğu tak kümese.

Maşallah Caner Kuşların çok güzel.Geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir.Hayırlı beslemeler...

Yorumlarınız için teşekkürler abi tedavi ediyoruz inşallah iyileşir.

35caner35' Alıntı:
[dailymotion]video/xsv717_tyre-den-caner-yn-2-haftadir-ucan-mysky-yavrulari_animals[/dailymotion]
Abilerim telefonumla çektiğim için pek güzel olmadı.
Maşallah Caner,
Muharrem Abimin de dediği gibi pek çoğumuzdan öndesin.
Hiç değilse taklacılarının uçtuğunu ve takla attıklarını belgelemişsin (:
Atmacanın yaraladığı kuşun da inşallah düzelmiştir.(Atmaca güvercinler için mesleki risk. Çalıştıkları-uçtukları zaman atmaca ile karşılaşabiliyorlar.Tavuğa atmacanın saldırdığını gördün mü hiç :haha: )
Güzel günlerde besleyip uçurman,kaydetmen ve bunları yaparken derslerini ihmal etmemen temennisiyle...
Selamlar
Khalid

çok saol abilerim kuşlarımın uçuş süresi ve taklaları artıyor 1saat25dk uçuyorlar şu an.

Geri