KUŞLARIMDAN BİR KESİT..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

filo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
filocu
Meslek
.
İlgi Alanı
Seferli Oyun Kuşlarım..

kuşlarım

kuşlarım

kuşlarım

kuşlarım

kuşlarım

kuşlarım

kuşlarım

kuşlarım

buda evdeki kuşum (:

S.a.
Maşallah evdeki kuşunuz gibisi yok :)) Allah sağlık-uzun ömür versin; Ailesine, vatanına-milletine hayırlı bir evlat olur İnşallah. Diğer kuşlarınıza gelince de hakikaten çok güzel kuşlar... Ağız tadıyla besler-uçurursunuz İnşallah.

Güzel temenniniz için çok teşekkür ederim. Hoşça kalın..

Maşallah kuşlarınız fark edilecek kadar endamlı , özellikle arka tepeli olanlar bana göre diğerlerinden bir kalem daha güzel sanki , bazılareının resimlerini daha öncede gördüm bilmiyorum buradamı başka bir yerdemi ..
Sağlıkla huzurla uçurun inçallah , ....
O güzel evladınızı da Allah sizlere bağışlasın, iki tanede bende var ondan ,çok oyuncular sağolsunlar , kuşlar oynamayınca onlarla terselli oluyoruz ,'' diye birde latife yapayım ''.. Sağlıkla kalın .. selamlar.ŞEREF..

Maaşallah kuşlarınız çok güzel.. Oğlunuzda çok tatlı.. Allah uzun ömür versin: hem size hem sevdiklerinize...

..........SİNAN ÖZTEKİN.........

Kuşlarınız çok canlı duruyor. Maşallah diyelim nazar değmesin.

Bu güzel yorumlarınız için tekrar tekrar hepinize çok teşekkür ederim.. Kuşların iyisinin evlatların en hayırlılarınında daima sizlerin olması temennisi ile..

maşallah kuşlarınız sağlıklı
kuşlarınız eski nesil kuşlara benziyor
özellikle takkeli bozdumanlıkirliler güzel
hangi yörenin kuşları ve oyunları hakkında bilgi verirseniz sevinirim

ALLAH cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin

selam aga kuşlarin çok güzel özellikle benim ilk resimdeki tepeli çok hoşuma giti oyunlari performanslari hakinda bilgi vere bilirmisiniz ?

Selamun aleyküm Maşallah çook güzel kuşlar rabbim hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin .
Cengiz abinin kuşlarından da var sanırsam elinizde ilk resimdeki onun kuşlarından
Allaha emanet olun selametle...

hay maşallah, :tamam: :heyo: son resimdeki gök perçem :heyo: hangisine ayrıdesem vallahi hepsi birbirinden alımlı bozlar ve sarılarda başka güzeller sağlıcakla besleyin,sonresimdeki kuşunuzu uçurmayın sakın :asla: kaçar tutamazsınız :haha: maşallah sağlıcakla besleyin harika kuşlarınız ve yuvanız var :slm:

Güzel Yorumlarınız için teşekkürler.. Çoğunluğu eski damar Ankara kuşları, birazı Niğde, Aksaray kökenli, birkaçı da Sivas Yöremize ait oyun kuşlarım mevcuttur.. Son resimdeki Gök perçemli nin sitemizde videosu mevcuttur. Tekrar herkeze teşkler.. http://www.guvercinvideolari.com/taklac ... -disi.html

slm kuslariniz cok saglikli ve cok güzeller allah gönlünce versin

Teşkler... Kuş yetiştirme hobisi paylaştıkça, güzel temenniler alınca dahada güzel..

Merhabalar Ahmet bey,kuşlarınızı çok beğendim maşallah.Bolu'dan selamlar,görüşmek üzere.

maşallah kuşlarınız çok güzel ve saglıklı görünüyorlar allah nazardan saklasın.

optik03' Alıntı:
maşallah kuşlarınız çok güzel ve saglıklı görünüyorlar allah nazardan saklasın.

Teşk. ederim selamlar..

selamunaleykum ahmet bey
masallah gercekten guzel kuslar hele takkalilar bir baska guzel yeni resimler den varsa rica etsem bizimle paylasirmisiniz
saygilarla ferhat

filo' Alıntı:
Güzel Yorumlarınız için teşekkürler.. Çoğunluğu eski damar Ankara kuşları, birazı Niğde, Aksaray kökenli, birkaçı da Sivas Yöremize ait oyun kuşlarım mevcuttur.. Son resimdeki Gök perçemli nin sitemizde videosu mevcuttur. Tekrar herkeze teşkler.. http://www.guvercinvideolari.com/taklac ... -disi.html

bu vıdeodakı kus hakan camurcunun deılmı ıstanbulda baska bırının sıze mı verdı?

ÇAMUR HAKAN :) ARAMIZDA KUŞUN LAFI YOK.. BU UÇAN DİŞİ BENDE.. HATTA SOYU SOPU BENDE TORUNLARI UÇUYOR ŞU AN..

Geri