Kuşlarımdan kareler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar

Bu sene aldığım yavrularım ve kuşlarımın resimlerini sizle paylaşmak istedim..
1111kuslar001dy3.jpg

1111kuslar002eb8.jpg

1111kuslar014yq9.jpg

1111kuslar029ve9.jpg

1111kuslar037og8.jpg

1111kuslar046fu2.jpg

1111kuslar052pu2.jpg

1111kuslar003hd0.jpg

1111kuslar056in4.jpg

1111kuslar057gx7.jpg

1111kuslar008vb2.jpg

1111kuslar053fi4.jpg

1111kuslar025tq8.jpg

1111kuslar035el1.jpg

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut Bey öncelikle aramıza döndüğünüz için sevindim.
Dönmüşünüz hemde resimler ve yavrularla.
Sezonunuz bereketli geçmiş anlaşılan.
Maşallah diyelim bütün sezonlarınızın böyle verimli geçmesi dileğiyle.

Gercekten cok guzel kuslar, heleki kafadan sese bayildim, kuslarinizin oyun stilleri, ve performanslari hakkinda bizlere bilgi verirseniz cok seviniriz aykut bey,

süperler hepsi maşallah çok sağlıklı gözüküyorlar nazar değmesin :)

Selamlar
Aykut abi sizi yeniden aramızda görmek çok güzel yeni yavrularınızla güzel sağlıklı günler dilerim .
kuşlarınızın maşallahı var allah nazardan saklasın sağlıklı günlerim dilerim...

Saygılarımla...
BosnakOglu

Selamlar

İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler, bu sene inanın kuşlarmla çok fazla ilgilenemedim bir bu kadar yavruda telef oldu ne yazık ki artık sezon bitti ve bol bol zamanım olacak kuşlarımla ilgilenmek için Allah kısmet eder ise, bu sebeplerden dolayı bu sene ki yavruların performaslarına pek bakamadım kafadan şeş bu senenin yavrularından erkek yavaş yavaş uçurdukca durumuna bakacağız ama inanıyorum ki anne ve babası gibi oyuncu olacaktır ne de olsa kanı değerli arkadaşım İzmirden Ayhan beyin kuşlarından gelme

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut bey döktürmüşsünüz yine, sarı kelebeklerine bayıldım nazar değmesin,bu güzel fotoları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

ilerliyen zamanda böyle muhteşem ve güzel kuşlar beslemek inş banada nasip olur çünkü çok istiyorum kelebek ırkını beslemeyi :)

kelebekler süpermiş, özellikle kara bozalar,sarılar, karabaşlar,.şeşler yani hepsi, ALLAH nazardar saklasın....

Maşallah Aykut bey sezonunuz iyi geçmiş anlaşılan. Hepsi sağlıklı gözüküyorlar. Özellikle sarılar kostüm itibari ile çok güzeller. İlk resimdeki kuşların gözleri havada sanırım yırtıcı falan geçiyordu o sırada.
Paylaştığınız için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

S.A Aykut Bey..

Aramiza hosgeldiniz tekrar,maasallah sezon güzel gecmis ki böylesine hos kuslari birarada tutabilmissiniz.Güle güle besleyin insaallah..

Allaha emanet olun...

Saygilarimla..

A.S. Tahir Bey,

Hoşbulduk sizlerle tekrar bir arada olmak inanın çok yoğun geçen sezonun yorğunluğunu üzerimden atmam da çok daha çabuklaştırıcı etki yaratacağına inanıyorum. Bu sene bereketli olmadı benim hesaplarıma göre aslında buna da şükür diyelim damızlıklarımız elimizde ya Allahın izni ile üretime devam ederiz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kuşlarınız çok güzel ve sağlıklı gözüküyorlar inşallah onlarında yavrularını görürsünüz eğer yanılmıyorsam BASKA kuşuda besliyorsunuz bence kuşlarınızı ayrı kümeslerde besleseniz ve birbirleriyle karıştırmadan salarsanız daha iyi olur çünkü bildiğim kadarı ile farklı özelliklerde kuş beslerseniz o güzelim kuşlarınızın özelliklerini bozabilirsiniz saygılarımla

Ozdemir59' Alıntı:
kuşlarınız çok güzel ve sağlıklı gözüküyorlar inşallah onlarında yavrularını görürsünüz eğer yanılmıyorsam BASKA kuşuda besliyorsunuz bence kuşlarınızı ayrı kümeslerde besleseniz ve birbirleriyle karıştırmadan salarsanız daha iyi olur çünkü bildiğim kadarı ile farklı özelliklerde kuş beslerseniz o güzelim kuşlarınızın özelliklerini bozabilirsiniz saygılarımla
Baska ve bango gibi kuşlar dönücü ırk güvercinler ile birlikte beslenebilir. Herhangi bir soruna neden olacağını sanmıyorum. Uçuşlarındada bango ve baskaların büyük faydası oluyor diye biliyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar Özdemir Bey,

Evet baska da besliyorum sarı ve arap baskalarım var. Baskalar düz ve alcak dan uçmayı severler bu yüzden sayalarla birlikte uçurmak kelebek cinsi yavrularımın uçuş eğitimlerinde bana çok yardımcı oluyor kelebeklerim fazla etrafa dağılmadan ve uzaklaşmadan eğitimini tamamlamış oluyorum, ayrıca yukarıda belirttiğim gibi alcak dan uçtukları için kelebekleri yukarı dogru tetiklemelerine de neden oluyor.. Salmalarımın ayrı olması cinslerin eşleşmesi ve üremesi açısından bir sıkıntı yaratmıyor..

İlginiz ve uyarılarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

Maşallah Aykut Bey hepsi sağlıklılar umarım bundan sonra kuşlarla daha yakından ilgileneceksin bol bol uçurursun aman dikkatet şahine üzülmeyelim sonra.Şeş ve kafakaplan yavruların oyunlarını bende merak ediyorum inşallah babaları gibi olurlar.

Selamlar Ayhan Bey,

İnşallah kuşlarımla çok daha fazla ilginebileceğim zamanıma olacak yakında iyi dileklerin ve olumlu düşüncelerin için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

Aykut bey bende hoşgeldiniz demek istedim.Perşembe akşamları muğla merkezde mezat devam etmektedir.Beklerim buyrun gelin

Karabaş karakuyruk satılıkmı çok güzelmiş

Selamlar

Yok satılık değil damızlıklarımdan yavrularından ileride size hediye ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar

Yok satılık değil damızlıklarımdan yavrularından ileride size hediye ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Düşünmeniz bile yeterli teşekkürler

maşallah kuşlar güzel görünüyor birde uçurmak lazım havada görmek lazım.. allah güle güle beslemeyi nasip etsin.....

kardes kusura bakma ama bu kusların bazıları paçalı bazıları paçasız ama yanlış anlama lütfen zür dilerim

Selamlar Sinan Bey,

Rica ederim neden kusura bakayım bizim görevimiz güvercinler konusunda bilgilerimizi paylaşmak, eş dostlarımızdan değerli ustalarımızdan bilgiler öğrenmek sizlerle paylaşmaktır. Senin kafanı karıştıran konuya gelince gözlemlediğin gibi bazı kuşlar paçalı bazıları paçasız "paçalı olanlara Saya (Kelebek) cinsi derler oyuncu kuşlardandır, paçasız olanlar ise baska (bango) derler bu cinsler düz uçucu kuşlardır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar Kazım Bey,

İnce davetiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bir perşembe günü bu davetinize icaabet etme bahtiyarlığına seve seve erişmek ümidi ile

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kardesım oncelıkle ıyı aksamlar kusların gercekten guzel bızlerle paylasmana sevındım yavrularının devamını dılerım saygılar .. usaklı ...ARS..

Selamlar ilk başlarda ki resimlerden birinde bayz ve yanında hafif çilli var o kuşların ikisine bayldım daha bol bol yavrular almanız dileğiyle Serhat BONCUK

abi kuşların gercekten cok güzel kara kafaların gercekten cok hoşuma bi ara kuşlarını izlemek isterim

Geri