kuslarımdan kareler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 16_wanted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

16_wanted

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerim ALTIN
Meslek
eczacı
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Cakal.webp
    Cakal.webp
    142.2 KB · Görüntüleme: 1,647
  • Görüntü024.webp
    Görüntü024.webp
    169.6 KB · Görüntüleme: 1,629
  • Görüntü0g.webp
    Görüntü0g.webp
    14.7 KB · Görüntüleme: 1,599
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü049.webp
    Görüntü049.webp
    97.9 KB · Görüntüleme: 1,643
  • Görüntü0.webp
    Görüntü0.webp
    185.2 KB · Görüntüleme: 1,644
  • Mavi kuyruk.webp
    Mavi kuyruk.webp
    317 KB · Görüntüleme: 1,635
Maaşallah kuşalrın hakkını vermek lazım gerçekten de çok kaliteli kuşlar uçuruyormusunuz? Nasıllar, uçumları iyi mi?

Güzel kuşlarınız var allah can pekliği versin arkadaşım.Paylaşım için tesekürler.Saygılar.

maşallah kuşların çok güzel güle güle besle acizane bir tavsiyede bulunucam paçalı kuşlara boncuk takma bence hem paça tüylerini döküyo hemde yakışmamış güzel resimler paylaşmışsın eline sağlık

Değerli arkadaşım Kerim Bey maşallah kuşların renk ve cap olarak çok güzel ,hastalıksız sağlıklı coğaltmak nasip etsin .SAYGILAR

hepinize tskler yorumlarınız içinn saygılarımla....

Maşallah arkadaşım gerçekten saglıklı ve güzel kuşların var.Bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

Maşallah allah cc nazardan saklasın kuşlar çok güzel sağlıklı bol yavrular inşallah

Gördüğüm en Güzel Kelebeklerden

Allah can pekligi versin... Tuyleri kadar cok omurleri olsun insallah.... Kostum olarak cok hos duruyorlar.. peki havadaki performanslari nasil.... yada ucuruyormusun...

hepinize guzel yorumlarınız için tskler havadaki performansı için bir söyleyemem daha cunku bunları hiç ucurmuyorum ama ilerleyen zamanlarından yavrularından ucurmayı dusunuyorum acıkcası havadaki durumlarına bakmak için bir kac tanesini ucuracagım saygılarımlaaaa......

yorumları için herkeze çok çok tesekkurlerr

burdaki sarı kafa sarı kuyruk resmine bakıp karsılastırın arkadaslarrr....

Geri