KUŞLARIMDAN YENİ GÖRÜNTÜLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan BONCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
arkadaşlar güvercinlerimin yeni görüntüleri sizlerle paylaşmak istedim umarım begenirsiniz SAygılarımla "SrKnbNcK

..

maşallah damarlar saglam kırmızılar çok güzel kazasız belasız yavrular .

barakuda' Alıntı:
maşallah damarlar saglam kırmızılar çok güzel kazasız belasız yavrular .

Teşekkür ederim murat abi güzel dileklerin için Saygılarımla "SrknbNcK

Güzel yavrular almısın maşallah asker gıbı dızmısın
Güle Güle besle ;)

Serkan abim valla şu senin kuşları görünce bunlardan alıp besleyesim geliyor ama sonra kelebeklerin havada fazla dağıldıkları aklıma gelince vazgeçiyorum.. Ama gerçekten çok güzel kuşlar ve şahsen benim görüdklerim arasında en güzelleri senin kuşların.. Güle güle besle abim.. Askerlikte az kaldı heralde döneceksin hayırlısıyla kuşlarının yanına..

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

polllat' Alıntı:
Serkan abim valla şu senin kuşları görünce bunlardan alıp besleyesim geliyor ama sonra kelebeklerin havada fazla dağıldıkları aklıma gelince vazgeçiyorum.. Ama gerçekten çok güzel kuşlar ve şahsen benim görüdklerim arasında en güzelleri senin kuşların.. Güle güle besle abim.. Askerlikte az kaldı heralde döneceksin hayırlısıyla kuşlarının yanına..

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

Eyvallah Sinan kardeşim güzel sözlerin için teşekkür ederim evet askerlik az kaldı bugün şafak 88 bitiyo allahın izniyle gidince bol bol kuşlarla ilgilencem zaten işe yeni kümes yaaparak başlıcam hayırlısıyla

Serkan abi kuşların ve özellikle kırmızı akbasların çok güzeller ayrıca herakşam senin kuşların resimlerine bakıyorum Allah nasip ederse bende kırmızı akbaslardan alcam hayırlı tezkereler!

kuschçu' Alıntı:
Serkan abi kuşların ve özellikle kırmızı akbasların çok güzeller ayrıca herakşam senin kuşların resimlerine bakıyorum Allah nasip ederse bende kırmızı akbaslardan alcam hayırlı tezkereler!
:heyo: Eyvallah Kardeşim inşallah birgün sende istedigin kuşlara sahip olursun allah herkezin gönlüne göre versin Sevgilerimle SrKnbNcK

MERHABA SERKAN KARDEŞİM KUŞLARIN HARİKA GÖRÜNÜYOR MAVİLERİNDE ÇOK GÜZEL TEBRİK EDİYORUM SAYGILAR N.ÇAKIR.

FANTOM' Alıntı:
MERHABA SERKAN KARDEŞİM KUŞLARIN HARİKA GÖRÜNÜYOR MAVİLERİNDE ÇOK GÜZEL TEBRİK EDİYORUM SAYGILAR N.ÇAKIR.
Teşekkür ederim Nadir abi bişeyler yapmaya çalışıyorum işte ama mavi degil kırmızı baska beslemek istiyorum bu mavilerim kümesin en eskileri oldugundan onları satmaya kıyamıyom o yüzden elimdeler baqalım kırmızılarda da istedigim standartlara uygun bi kuş çıkarmaya çalışıyom bu iş bana baya bi zevkli gelmeye başladı yavaş yavaş zevkini alıyom kırmızının Saygılarımla SrKnbNcK

kardeş hakikaten sayanın hakkını vermişşin gördüğüme göre dmarı tam anlamıyla tutturmussun allah sağlıcakla besletsin bol yavru almnız dileğiyle..........

HASAN YILMAZ
BURDUR

hasanyılmaz' Alıntı:
kardeş hakikaten sayanın hakkını vermişşin gördüğüme göre dmarı tam anlamıyla tutturmussun allah sağlıcakla besletsin bol yavru almnız dileğiyle..........

HASAN YILMAZ
BURDUR

Eyvallah Kardeş saolasın tam anlamıyla değil ama birazcık tutar gibi oldu :) saygılarımla "SrKnbNcK

SELAM...
Kardeşim ALLAH kuşlarına can pekliği versin.ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.HOŞÇAKAL...

SERKANCIM MRB LAR KARDEŞİM İYİ YOLDASIN AYNEN DEVAM ORTAMIN GÜZEL İNŞALLAH DAHA İYİ OLUR.
YALNIZ KIRMIZI BASKA KONUSUNDA BENCE DAHA İYİCE DÜŞÜN DERİM KANSER OLMAMAN İÇİN :D (ŞAKA TABİİKİ)
KENDİNE İYİ BAK SEVGİLERİMLE
HAVACI...

ULUBATLI' Alıntı:
SELAM...
Kardeşim ALLAH kuşlarına can pekliği versin.ALLAH gönlüne göre yavru almayı nasip etsin.HOŞÇAKAL...

Teşekkürler Tuncer abi güzel sözlerin için Allah herkezin gönlüne göre versin Saygılarımla "SrKnbNcK

havacı' Alıntı:
SERKANCIM MRB LAR KARDEŞİM İYİ YOLDASIN AYNEN DEVAM ORTAMIN GÜZEL İNŞALLAH DAHA İYİ OLUR.
YALNIZ KIRMIZI BASKA KONUSUNDA BENCE DAHA İYİCE DÜŞÜN DERİM KANSER OLMAMAN İÇİN :D (ŞAKA TABİİKİ)
KENDİNE İYİ BAK SEVGİLERİMLE
HAVACI...

Teşekkürler mahi abi güzel sözlerin için kırmızı işi biraz zor gibi abi biri tutuyo biri tutmuyo diğeri tutuyo diger tarafı tutmuyo bu işler kanser olunmadan olmuyo galiba yavaş yavaş anlıyorum ama bana göre bu iş baya bi zevkli geçiyo abi bişeyleri ortaya çıkarmak gayet eglenceli saygılarımla "SrKnbNcK

ŞAFAK = DÜZCE Arkadaşlar bugun plakalara indim sonunda şafagı düzce dedim hayırlısı ile Herkezin hafta sonunun iyi geçmesi dilegiyle SrKnbNcK

.

Ekli dosyalar

• 010320102533.webp
    010320102533.webp
    428.3 KB · Görüntüleme: 341
  • 010320102536.webp
    010320102536.webp
    303.4 KB · Görüntüleme: 354
.

.

Geri