Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİYİM KUŞLAR VAR KÜMESİM DE VAR AMA KUŞLARI ARA SIRA ÇIKARIYORUM YEMLETİYORUM KUŞLARI NASIL ALIŞTIRIRIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ! SAYGILARIMLA
İlk once erkek kusu ucurmanı tavsiye ederım ac olarak.Eger yuvası etrafı gorebılecek bı yerde ıse sorun cıkarmaz degıl ıse ılk basta yuksek bıyerlere atark etrafını gormesını saglayabılrsın bır kac gun boyle devam et
Resim koysaydın daha sağlıklı olurdu kümesinin yerde olduğunu düşünrerek yazıyorum.Öncelikle kuşlarının kanatlarını bantla ve etrafı görecek biyere çıkart kümesin önüne yani ümesten fazla olmasın en az 5 gün böyle kümesin önünde yem ver sonra 6.gün erkeklerin kanatlarını bantlama dişilerin bantla yine sışarı sal sonra erkekleri sopayla vs. kaldır erkekler uçsunlar çatıya konduklarında dişilere yem ver erkekler yerde yem olduğunu görünce inerler zaten bu arada yere kumru,yabani gibi kuşlar gelirse sakın kaldırma ben onlar sayesinde kuşlarımı indiriyorum onlar yerden yem yiyince çatıda kuş yerde yem olduğunu anlıyor ve iniyor.Şimdi çatıda beslediğini sayalım.
yine aynı şekil kuşların kanatlarını bantla çatıya sal kuşaların yanına gitme bi köşede kuşları izle sakın ürkütme kendilerini aşağıya atarlarsa sen yetişemeden kedi kapabilir.Aynı şekil aç sal çatıya 5 dk. gibi çatıda etrafı görsünler sonra yem ver yemlerini yesinler sonra kümese sür sakın yakalamaya çalışma kuşlar ürküp kaçabilir sadece elinle sür daha iyi alışırlar.5 gün aynı şekil yap sonra aynı şekil dişileri bantla erkekleri serbest bırak erkekleri kaldır uçsunlar tabi baktın basıp gidiyolar hemen dişilerle pırıltı ver neyse diyelim çatıya kondu erkekler sonra yem ver dişilere dişiler yem yerken erkeklerde iner elleme erkeklerde yem yesin sonra aynı şekil kümesi sür bu olayıda 3 gün gini yap daha sonra tüm kuşlarının kanatlarını aç ister uçur ister uçurma sana kalmış hadi iyi günler