Kuşlarımı Nasıl Uçura Bılırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CubeLube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 392

CubeLube

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Buğra Han
Meslek
Break Dance Oğretmeni
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba elımde 2 çift güvercinim bulunmakdadır hediye gelmısdır pazartesi günü gelmişdir ve kanatları bugune kadar bantlıydı ama bugun çözdüm ve hafıfce bırakdım tekrar tekrar elıme alıp bırakdım ama hemen yere konuyor ucmaları ıcın ne yapmalıyım sanır 12 kuyruklu kuslar cok ıyı olurus ve benım kuslarım 12 kuyruk ve iri kuyrukları var hıcbır saglık sorunları yok fişek gibiler ve resımlerını paylaşmak ıstedı buna göre bir yorum yürüte bılırımısınız

cimg6778gl.jpg

cimg6779v.jpg

cimg6781.jpg

ilk önce uçmayı kus istemeli uçmak istemeyen kuşu nekadar yükseğe atarsan at nekadar zorlarsan zorla kuş uçmaz karşıya konar orda kalır akşama kadar.mardin kuşu uçmayı kendi istemeli yerden kaldırmalısın kuşlar ıelel atmamalısın hanği kuş olursa olsun ben elel atıyosu nkuşları k endilerini yere vuruyolardı.bende niye dedim durdum 2-3attı mdurdu mhep vurdualr kendilerini yere sonra gittim bi mardin besliyen abime dedi mabi böyle böyle oluyo niye uçmuyolar nasıl uçuracağımı anlattı dedi yerden kaldırmaya alıştır kusus elel atma sakın dedi zorlama kuş fazla dedi bende uyguladım :D

Geri