Kuşlarımı Uçuramıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KelebekciRasit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Rasit Albayrak
Meslek
Mobilyacı
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhaba Arkadaşlar bi çift yavru kızması mavim var.Kuşçuluğu bırakmıştım bunları yeni aldım.Şimdi bunları uçurmak istiyorum ama kuşları uçurduğumda gidip karşı çatıya konuyolar bazen 1-2 tur atıolar ama uçuramıorum yardımcı olabilir misiniz?

Canım kardeşim üçüramıyorum diye yazmışsın saya kuşumu yoksa oyunkuşu mu besliyorsun anlıyamadım özür dilerim bu yakada oturuyorsun etrafında çok fazla kuşçu mu var terasta mı yoksa bahçe de mi besliyorsun kuşlarda kabahat olduğunu tahmin etmiyorum hata sendedir yeni tabirle seyis hatası var bence aç karnına da değil tok karnına da değil ikisinin ortasını bulman lazım önüne de bir tel yap zorlamadan uçurmaya çalış.Kuşlar kendi kendine kalkıp gidip gelsinler zorlamasan iyi olur selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim üçüramıyorum diye yazmışsın saya kuşumu yoksa oyunkuşu mu besliyorsun anlıyamadım özür dilerim bu yakada oturuyorsun etrafında çok fazla kuşçu mu var terasta mı yoksa bahçe de mi besliyorsun kuşlarda kabahat olduğunu tahmin etmiyorum hata sendedir yeni tabirle seyis hatası var bence aç karnına da değil tok karnına da değil ikisinin ortasını bulman lazım önüne de bir tel yap zorlamadan uçurmaya çalış.Kuşlar kendi kendine kalkıp gidip gelsinler zorlamasan iyi olur selamlar.

hocam meraba bu bahsettiklerim oyun kusu terastalar daha yavru kızmaları

Selamun aleyküm,Raşit kardeş;eğer kızmaysalar acele etme onlar daha acemi,sabırlı olursan yavaş yavaş havalanırlar.

zelkif karaaslan' Alıntı:
Selamun aleyküm,Raşit kardeş;eğer kızmaysalar acele etme onlar daha acemi,sabırlı olursan yavaş yavaş havalanırlar.

merhaba Zelkif bey bahsettiğim kuşlar yerdeki maviler

10169174_10152395127377302_843599808840132554_n.jpg

Geri