Kuşlarimi uçuramiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ersoy07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ersoy07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Ersoy
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
S.a 4 tane kuşum var 2si oyunlu 2si düz ucucu kuslarimi bi türlü ucuramiyorum ürküttüğümde direk karsi dama gidiyorlar sadece taklaci olan disim 1 2 tur atiyor damin etrafinda yardimci olabilirmisiniz

a.s kardeşim sen o kuşları rahat bırak kümesinde belliki kümesinde rahat deil ondan karşı dama gidior birde hala devam ederse kuşları 1 hafta dışarı çıkarma o konan çatıya poşet felan bağla bidaha gitmezler.

Canım kardeşim sizleri kim yönlendiriyor bilmiyorum ama bu kuşları ücret ödeyip mi alıyorsunuz yoksa birileri hediye olarak ücretsiz mi veriyor oyun kuşuyla düz uçucu kuş bir arada olmaz ya oyun kuşu besle ya düz uçucu kuşlardan (Bizim buralarda hediye verilen kuşları para vermeden aldıkları için uçururlar ELALEMİN TAŞIYLA ELALEMİN KUŞUNU VURURLAR) kuşların bahçede mi terasta mı bahçede ise kümesin önüne etrafı göreceği sağlam tel gezme yeri yap etrafı tanısınlar kuşları ürkütüp poşet bağlama torpil patlatma kuşu havaya atma kuşlar kendi kendine kalkmaya alşsın ve karınları tok olmasın yoksa karşı dama gidip havada güzelse orada güneşlenir sende vucut kremini sürüp orada bronzlaşırsın aç uçurmaya veya yem kovası veya kabıyla çağırmaya çalış selamlar.

Kuşlarım etrafı zaten tanıyorlar arada bir kac tur ucuyorlar ama benim problemim uzun süre havada kalmıyorlar en fazla 3 dakika ucurabildim ayrica oyunlularla duzlerin yuvasi ayri ve ayri ucuruyorum, saygilar

Geri