İsmail34
Üye
- Ad Soyad
- İsmail Bahar
- Meslek
- -
- İlgi Alanı
İyi forumlar...
6 adet kuşum var
2 adet kostümlü posta (1 ay sonra geldiler kümese)
1 adet koca burunlu bursa kırması
1 adet portakal deniyor galiba
1 adet şebab
1 adet paçalı tepeli kahverengi bir kuş
bu kuşları kümesin penceresinden salıyordum postaların kanatları kesik hiçbiri uçamıyordu postalar hariç diğer kuşların kanatları aşşağıda duruyordu uçamazlar diye ellemedim portakal dediğim kuş çatıya çıktı indi bende şebab olanı attım çatıya o da indi diğer gün saldığımda kendileri çıktılar çatıya ve 1 gün dışarıda kaldılar diğer günün akşamüstü indiler kümese
1- Bu kuşları tekrar salsam gelirler mi ?(şebab ve portakal )
2-Bu aşşağıdaki kuşların cinsi nedir ? benim portakal dediğim kuş bunalara benziyor(bana portakal dediler)
3-Kanatları aşşağıda duruyor iyileşme ihtimali varmıdır (koltuk çıbanı varmış galiba)?
6 adet kuşum var
2 adet kostümlü posta (1 ay sonra geldiler kümese)
1 adet koca burunlu bursa kırması
1 adet portakal deniyor galiba
1 adet şebab
1 adet paçalı tepeli kahverengi bir kuş
bu kuşları kümesin penceresinden salıyordum postaların kanatları kesik hiçbiri uçamıyordu postalar hariç diğer kuşların kanatları aşşağıda duruyordu uçamazlar diye ellemedim portakal dediğim kuş çatıya çıktı indi bende şebab olanı attım çatıya o da indi diğer gün saldığımda kendileri çıktılar çatıya ve 1 gün dışarıda kaldılar diğer günün akşamüstü indiler kümese
1- Bu kuşları tekrar salsam gelirler mi ?(şebab ve portakal )
2-Bu aşşağıdaki kuşların cinsi nedir ? benim portakal dediğim kuş bunalara benziyor(bana portakal dediler)
3-Kanatları aşşağıda duruyor iyileşme ihtimali varmıdır (koltuk çıbanı varmış galiba)?