kuşlarımın eşleşmeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar

bende 1 kırmızı komple kırmızı bursa bide beyaz kırmızı şekilde bir bursa kuşum var bunların eşleşmesini istiyorum 6 tane kuşum var erkek kırmızı olan kızmış ve hep dönüyo kabarıyo ve ötüyo baya bir kızmış yani her dişiye ötüyo şimdi benim ne yapmam lazım

bugün akşam tanıdıklarımın dediğine göre onları aynı yere koyup öle tutmam gerekliymiş

bende kuşlardan o çiftleştirmek istediklerimi kümes içinde kapalı yerde yan yana koydum erkek zaten kızgın acaba eşlenirlermi ve sabah kuşları çatı içine saldığımda diğer kuşları görseler bişey olurmu çatıda tek yer kümesleri var ayrı tutamam ama aynı yere koyabilirim akşamları veya hergün akşama kadar filan acaba sabah kuşları açsam diğerleri görseler bişey olurmu eşleşmelerinde veya çıkarmıyımmı ? ve erkek kızgın olduğu için bugün eşlenirlermi kuşlar 2 gündür bende birbirini görmüş kuşlar bugün başladım eş tutarmı ???

kuşcu arkadaşlarımdan yardım bekliyorum...

arkadaşlar kümeste o birlikte oldukları yerin kapısını açtım kuşlar ve 1 saat sonra gene baktım ikiside birbirinin yanından ayrılmamışlar erkek yine ötüyor dişinin yanında ama dişi kaçmıyor etmiyor ilk gün ötünce erkek kaçıyordu dişi şimdi kaçmıyor acaba eşleşmiş olabilirlermi

yardımlarınızı bekliyorum...

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kuşlarım ayrılmyıorlar erkek sürekli hala ötüyor dişi erkeğin yanına gidiyor alıp bıraksam acaba eşlenmişlermidir veya eşlenirlermi..

kardeş gözlemle onları eğer gaga çekişiyolarsa veya kafasını falan temizler gibi yapıyosa eşleşmiştir

ilk gün dişi hep kaçyıordu erkekten filan ama 2-3 gündür akşamları kapatıyorum artık kendisi erkeğin yanına gidiyor peki yumurtlarlarmıç

eşleştilerse kısırda değillerse yumurtlarlar heralde benim 1 çift adanamı eşleyene kadar neler çektim bi bilsen dişi isteksizdi sanırım en sonunda eşleştiler 2 haftada falan yumurtladılar ama yumurtaya tam oturmuyolar üstünde duruyolar sadece bakalım sonu ne olacak

arkadaşlar düb altlarına saman koydum düz şekilde ve bugün baktım o iki kuş samanları köşelere toplamış düzeltmişler acaba eşleşmiş yer yapıyor olabilirmi

şimdiden herkese teşekkürler..

ReplaXX' Alıntı:
arkadaşlar düb altlarına saman koydum düz şekilde ve bugün baktım o iki kuş samanları köşelere toplamış düzeltmişler acaba eşleşmiş yer yapıyor olabilirmi

şimdiden herkese teşekkürler..

dostum hemen eşleşip kus hemen yumurtlamaz sabırlı olman lazım burda kimse haydar dümen degil ki biraz sabırlı ol kuslar elesince kendi cöplerini tasır yuva yapar saman koymana gerek yok 1 2 gün ayrı yere kapat yemlerini suarını koy orda kalsınlar görücü usulüü gibi bişi oluyo bu kuslar birbirine alısmalı tanımalılar birbirlerini hemen pat die eşlesip ertesi gün yumurta bekleme aceleci olma sabret

çok sağol iilk yavru olcak alırsam eğer sağolun..

arkadaşlar kuşlarımın eşleştiğini dün akşam ve bu akşam gördüm gaga gagaya tutuşup filan aşağı doğru bastıyor filan eşleşmişlşer yani acaba kuşlar eşleştikten kaç gün sonra yumurtlarlar ?...

merhaba arkadaşlar kuşlarım bugün yine gördüm eşleşmiş gaga gagaya tutuşuyorlar üst üste çıkıyorlar filan acaba bide dişi kuşum olduğu yerde yatmaya başladı 2 gündür olduğu bir yerde oturuyo yem veriyorum yiyor sonra oturuyor veya ayaktayken boş bir yerde iken oturuyor bekliyor acaba neden olabilir.. ?

arkadaşlar

yardımlarınızı bekliyorum çiftleşeli 4-5 gün oldu kuşumun dişi olanı oturmaya başladı kendi başına oturuyo sürekli acaba neden olabilir ?

kardeşim orası kuşlara ve allaha kalmış birşey o belli olmaz se sadece sabret inallah tüyleri kadar yavru alırsın

Kuş İlk Defa Farklı Cinsiyle Çifleşcek Sizce Damarı Bozulurmu?

BEYLER ÇOK ACİL LÜTFEN YARDIM EDİN ......

deadly41' Alıntı:
Kuş İlk Defa Farklı Cinsiyle Çifleşcek Sizce Damarı Bozulurmu?

BEYLER ÇOK ACİL LÜTFEN YARDIM EDİN ......

Bozulur.

2 gun ayrı bı yerde ıkısını kapat alısırlar eşlesırler.

Geri