Kuşlarımın ikiside kabarıp duruyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
S.a kardeşler benim erkek olan kuşumun belirtileri : Popo kısmı nefes alıp verirken oynuyo, nefes alı verirken kulagımı gagasına yönetigimde her alış verişinde tıs tıs gibi bi ses geliyo , yem yeme su içme sorunu yok , yem yedikten sonra tünege konunca yine hasta halli duruyor, Dişi nin belirtisi ise oda yem yerken sorun yok su içerken suda gagasını uzun tutuyo ve su içerken kafasını arkaya dogru tutuyo ayakta durur gibi oluyo ama bu durumu 1 kere gördüm daha görmedim oda donuk duruyor öbürgün iyi ve bazen sulu ishal bazende normal dışkıları bu şekilde kuşlarımın belirtileri ne yapmam gerek arkadaşlar... bu belirtiler neye işaret...

resim koyardan daha acık bilgi almıs oluruz sanada daha acık bilgi vermiş oluruz.

Resim koyarım sorun degilde kuşlara resim çekersem anlaşılmaz çünki o zaman normal hale geliyor korktukları için olsa gerek kabarma durumları gidiyo canlanıyolar o tür durumlarda...

sende kuşları köşeye sıkıştırarak resim çekme çok yanlarına yaklaşma onlar kendi hallerine düşerler ozaman çekersin.

Geçmiş olsun tuy kabartmasi hastaliktan dolayi kuslarin rahatsizlar soylediklerine dayanarak net bir sey soylenemez ama tis tis yapan kusunda solunum yolu rahatsizligi var ornitab kullanirsan duzelir tabiki hastaligi sadece bu ise.disi de ayni buyuk ihtimalle ama agizlarini acip bi bak beyaz peynirimsi tabakalar var mi diye cicekte olabilir eger varsa gambatab kullanirsan iyilesecektirler..

Dün sularına vitaform kattım çay kaşıgı sapı ucu kadar, dişi olan bugün canavar gibi hareketlendi maaşallah ama erkek olan hasta hala , ama dediginiz gibi kesinlikle solunum yollarında bi sorun var, vitaform da solunum yollarıyla ilgili tedavileri var acaba bu ilaç geçirmezmi hastalıgını, ornitab bulamıyorum TRABZON da , aradım ama yok...

Geri