Kuşlarımın ırkını söyler misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nerthuss61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nerthuss61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nesim tokel
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Yardımcı olur musunuz arkadaşlar

Ekli dosyalar

• IMAG0463.webp
    IMAG0463.webp
    345.5 KB · Görüntüleme: 1,362
Ben su kuslarin adini bir türlü ögrenememisim!!

ikiside mardin miski ve mavi dogrumu bunlar!
En kisa zamanda ben tek tek resim cekip sorsam iyi olur.

ben yukardaki kuslari sabuni ve cakmakli olarakalgiliyorum,yöreden yöreye degisirmi bilmem Istanbul da böyle biliyodum.
Yada ben cok geride kalmisim.

Selam, ben yeniyim de güvercin konusunda, şimdi gördüm yazdığınızı kaldırdım ordakileri, yemdiler bu arada. 2 çift kuş var bende fakat içlerinden sadece bir tanesi çok neşeli, diğerleri çok durgun neden acaba. Yeni kuşlar bu arada.Birde bu süpürge çöpünü anlayamadım

Kardeş öndeki kuş mavi,arkadaki şebap miski,diğer tabiri süs kuşu ama uçuranlarda oluyo.Bir konuyada değinmek istiyorum;bazı kuş besleyenler miskiye-çakmaklı,maviye-sabuni diyolar.Bilmeyenler için söyliyim;miskinin üzerindeki noktalar (Kahverengi) ise o miskidir,kuşun üzerindeki noktalar (Siyah) ise o kuş çakmaklıdır.Mavi ve sabuniye gelince yine aynı,kuşun kanadının üzerindeki o şerit çizgi siyah ise (Çakmaklı),eğer (Kahverengi)ise sabunidir.Kahverengiyle,Siyahı karıştırmayın.Saygılar..."DADAŞ"

YUMURTA YAPACAKLARI FOLLUĞA SÜPÜRGE SAPLARI YA DA ÇAM DİKENİ KONMAKTADIR..ÜZERİNE YUMURTA YAPARLAR..GÜLE GÜLE BESLEYİN..

MAŞŞAALLAH

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Geri