KUŞLARIMIN TÜRÜ NEDİR???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacı memmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muhammed şeker
Meslek
polis
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0522.webp
    Fotoğraf0522.webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 1,440
  • Fotoğraf0521.webp
    Fotoğraf0521.webp
    18.3 KB · Görüntüleme: 1,471
  • Fotoğraf0519.webp
    Fotoğraf0519.webp
    27.2 KB · Görüntüleme: 1,436
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0512.webp
    Fotoğraf0512.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 1,453
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0509.webp
    Fotoğraf0509.webp
    15.3 KB · Görüntüleme: 1,453
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0517.webp
    Fotoğraf0517.webp
    18.6 KB · Görüntüleme: 1,451
bide sorum olacak bunlar bir aydır catıda duruyorlar 1 yaşındalar hala yumurtlamadılar dışarıda hiç çıkartmadım kaçmasınlar diye??

hacı memmed' Alıntı:
bide sorum olacak bunlar bir aydır catıda duruyorlar 1 yaşındalar hala yumurtlamadılar dışarıda hiç çıkartmadım kaçmasınlar diye??
MUHAMMED KARDESİM BUNLARIN İKİSİDE DİŞİYE BEZİYOR YANILABİLİRİMDE ÇÜNKÜ RESİMLER NET DEGİL AKSİ OLSA YUMURTLARLARDI ÇÜNKÜ EKELEŞMİŞLER

küçük bir alana koy kutu gibi ,birbirlerini didikliyorlarsa ikisi de erkek olabilir, yok didiklemiyorsa ikisi de dişi olabilir. Ama bunlar varsayım. Normalde erkek kabarıp öter, kuyruğunu yere sürerek kur yapar, böyle yapan yoksa büyük ihtimal ikisi de dişidir.

beyaz erkek bazen görüyorum kabarıyor ama bunların türü nedir

hacı memmed' Alıntı:
beyaz erkek bazen görüyorum kabarıyor ama bunların türü nedir

türü hakkında ben bişey diyemiyeceğim, resimleri tek tek yakından çekersen belki yardımcı olabilen arkadaş çıkabilir, bu şekilde taklacı da olabilir, dönek veya kelebek de olabilir çözemedim ben veya biri bir tür diğeri farklı bir tür de olabilir ki bu yüzden de eş tutmayabilirler.

Bana da ikisi dişi gibi geldi.Yumurtlamama sebebi bence bu.Türleri de büyük ihtimal taklacı.

Kuşların türleri büyük ihtimal taklacı ve arap dişi fakat beyaz erkeğede benziyor biraz...
Saygılar...

muhtemelen taklacı kuşlar emin olmak için bel üstü olup olmadığına bak.

birde kapalı yerde bakıyorsun damızlık yani o kuşları sat 1 çift güzel kuş al yanına da bir bakıcı al üret zamanını boşa harcama

arap dişi süt beyaz erkek kelebek cinsi kuşlardır saygılar

Kuşları 1 ay'dır çıkartmadığını söylüyorsun. kanatlarını bantlayıp 1 hafta dışarı çıkart dışarda yemle, yuvalarına kendileri girdiklerinde uçur.

Kardeşim pek bişi diyemeyecegim net değil foto ama beyazı posta beyaz postaya benzio paçasını net göremedim yada süt beyazdır ama bence kuş kuştur yani güzeller.. hayrını gör :) (söylediğim gibi yanlışda söylemiş olabilirim net deil k.bakma lütfen saygılar.)

Bence kuşlar kelebek,arap olan dişi diğerine yakından bakmakta fayda var daha net foto lazıum..

Geri