KUŞLARIMIN TÜRÜ NEDİR ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ALACAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ALACAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kamil Kamil
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Seçiniz
Selamlar Arkadaşlar;

Aşağıda ki resimlerdeki güvercinlerden beyaz olanının malatya güvercini olduğunu biliyorum, fakat diğer kuşlarımın türlerini bilmemekteyim. Resimlerde gördüğü kadarıyla bana bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Kuşlarım eştir. Türlerini öğrendikten sonra satmayı düşünüyorum.

4974.jpg

4979.png

Kardeş biraz daha yakın çekim yapsaydın net olarak birşeyler söylenirdi. Bu resimlerden çok da sağlam yorum çıkmayacağını düşünüyorum. En sağdaki kuş demkeşe benziyor. Fakat bu rengi var mı bilmiyorum. Genelde tek renk oluyor demkeşler. Saygılarımla...

Beyaz ve kırmızı Malatya , gökler ise Mardin sanırım.

iLLeqaL54' Alıntı:
Beyaz ve kırmızı Malatya , gökler ise Mardin sanırım.

kırmızının perçemi var ama ona dikkat etmemişssin sanırsam kırmızı demkeş olabilir beyazında gagası cok kısa geldi baan malatyaya göre. diğerleri mardin.

Yorumlarınızı için teşekkür ederim. 2 gün önce çiftlerimden yumurta aldım. İnşallah sağlıklı yavruları olur.
Saygı ve sevgilerimle...

salih çakın' Alıntı:
beyaz harici diğeri oynak kelebek aynı kuştan bnde de war..

kuş dan anlıyomusun ? koskocaman mavi mardinleri kelebek yaptınyaa ne diyeyim sana

Onlar dumanlı.

hakanfiliz' Alıntı:
dumanlı gök boz bizde bunlara direk kısaca mavi deniliyor bende biliyorum ufak bir renk değişiminde isimde değişiyor ama ben bu isimleri o kadar itina ile bilmiyorum ben mardinci değilim.ben direk mavi diyorum.

Geri