Kuşlarımın Yeni Kümesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drtaydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

drtaydin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Aydın Aydın
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
Çatı üstü sac güçlendirilerek beton üzerine gazbetonlu dört bölmeli muhabbet kuşlarım ve güvercinlerimin yeni kümesi yapayım dedim. Yaptık oldu :hhh: Katkıları için amcaoğluma ve babama tşk.ler. Allah daha güzellerini sizlere nasip etsin...

Ekli dosyalar

• Gvr000.webp
    Gvr000.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 3,970
  • Gvr001.webp
    Gvr001.webp
    127.6 KB · Görüntüleme: 3,946
  • Gvr002.webp
    Gvr002.webp
    134.2 KB · Görüntüleme: 3,973
  • Gvr003.webp
    Gvr003.webp
    137 KB · Görüntüleme: 3,944
  • Gvr004.webp
    Gvr004.webp
    87.9 KB · Görüntüleme: 3,872
[No message]

Ekli dosyalar

• Gvr005.webp
    Gvr005.webp
    138.5 KB · Görüntüleme: 3,917
  • Gvr010.webp
    Gvr010.webp
    68 KB · Görüntüleme: 3,980
  • Gvr011.webp
    Gvr011.webp
    66.2 KB · Görüntüleme: 3,934
  • Gvr012.webp
    Gvr012.webp
    67.8 KB · Görüntüleme: 3,988
  • Gvr013.webp
    Gvr013.webp
    68 KB · Görüntüleme: 3,884
[No message]

Ekli dosyalar

• Gvr019.webp
    Gvr019.webp
    108.6 KB · Görüntüleme: 3,872
  • Gvr020.webp
    Gvr020.webp
    134.5 KB · Görüntüleme: 3,944
  • Gvr022.webp
    Gvr022.webp
    103.4 KB · Görüntüleme: 3,962
  • Gvr023.webp
    Gvr023.webp
    153.4 KB · Görüntüleme: 3,970
[No message]

Ekli dosyalar

• Gvr017.webp
    Gvr017.webp
    119.5 KB · Görüntüleme: 3,840
hersey superde kumes ıcı sanırım daha guzel olabılırdı! tbrkler.

Bu güzel kümesi buraya koyarak bize ayıp ediyorsunuz =) gerçekten çok güzel ellerinize sağlık beğendim
arkadaş yazmış ama kümesin için daha hazırlanmamış şekilde diye umuyorum bol yavrulu sezonlar

çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullanınız

abi harbiden yapmışsın olmuş yani elıne emegıne saglık cok basarılı saygılar...

ferah ortam güzel kümes.......

Yorumlarınız için tşk. ederim. Eski kümeslerinden kurtulmaları için biraz acele ettim tabiki eksikleri var. Havalar iyice ısınmadan yeni yerlerine alışsınlar dedim. Eski kümeste yavruları olanlar vardı bu yüzden iki kümese bölündü kuşlar. Şimdi hepsi yeni yerlerindeler. Değişiklikleri gösteren geniş çaplı bir resim paylaşımı yaparım inşAllah. Saygılar...

Havadar çok güzel olmuş.. Ellerinize sağlık....Allah ağız tadı ile beslemek nasip etsin...

Saygılar,

güzel görünüyor ellerinize sağlık :)

Çok emek vererek güzel bir kümes çıkartmışsınız ortaya maşallah.Fakat bir konuda eleştirmek istiyorum iç kısmını biraz daha güzel bir şekilde yapabilirdiniz ama herşeye rağmen çok güzel. Ellerinize sağlık..

Öncelikle babana amcaoğluna ve sana teşekkür ederim. Kuşlara böyle önem verdiğiniz ve bu kadar zahmet ettiğiniz için. Ama bu kadar uğraşmışken onlara aynı şekilde, düzenli raflar da yaparsanız çok daha güzel olur. İç dizayn biraz eksik kalmış.

Yorumlarınız için tşk. ederim. Dileğimi tekrarlıyorum daha güzeli sizlerin olsun. Eksiklikleri zamanla gidermeye çalışıyorum. Yeni resimleri paylaştığımdada göreceksiniz iç dizayn değişikliğini. Saygılar...

kümesin güzel olmus.inş güzel yavrular alırsın sorması ayıp kaç tlye patladı böyle bi kümes yaptırmak bende yapıcam yeni kümes onan soruyorum

Berkin2' Alıntı:
kümesin güzel olmus.inş güzel yavrular alırsın sorması ayıp kaç tlye patladı böyle bi kümes yaptırmak bende yapıcam yeni kümes onan soruyorum

Kardeşim bana maliyeti 500-600 TL arası tuttu. Malzeme olarak 30*20 30*30 demir profil, 150 tane 5 cm. lik gazbeton, 5 e 10 tahta, kümes teli, kum, çimento, osb, şıngıl, kalekim, kümes içi taban ızgarası, limon kasası, kapı menteşesi ve vida çivi kullanılmıştır. Kaynak makinası ödünç alındı işçilik parası vermedim en başta belirttiğim gibi amcamın oğlu, babam ve ben beraber yaptık. İnşAllah sizde gönlünüze göre güzel bir kümes yaparsınız. Babamın inşaat ustası olmasıda benim için bir avantajdı. Saygılar...

Maasallah yeni gördüm hayirli ugurlu olsun.
kuslarnida maasallahi var.bol tehlikesiz ucurmalar.
ellerine saglik yapanlarin.

Mechelen' Alıntı:
Maasallah yeni gördüm hayirli ugurlu olsun.
kuslarnida maasallahi var.bol tehlikesiz ucurmalar.
ellerine saglik yapanlarin.
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Daha güzelleri sizlerin olsun ...

Saol abi hayirli olsun

Es Selamü Aleyküm bu işi gerçekten değer yapacak insan belli ediyor kendini TEBRİK EDERİM..

sık kümes değişikligi kusları rahatsız edermı kacma sansları varmı mesela aynı yerdekı kumesnı yıktın tekrar kümesi yıktıgın yere yenı kumes yaptım tekrar alısmaları ıcn beklıyecekmıyız

KartalBey' Alıntı:
sık kümes değişikligi kusları rahatsız edermı kacma sansları varmı mesela aynı yerdekı kumesnı yıktın tekrar kümesi yıktıgın yere yenı kumes yaptım tekrar alısmaları ıcn beklıyecekmıyız

Yorumlarınız için tekrar tekrar tşk. ederim ve daha güzelinin sizlerin olmasını dileyerek soruya cevap olarakta şunu söyleyeyim; aynı yere yapacaksanız yapacağınız sürede kuşlarınız nerede kalacak ? Başka yerde eski kümesin yakınında yani bu yer evin üzeri ise bi sorun yaşanacağını sanmıyorum. Benim kuşların önceki kümesi bir alt katta idi. Alışmaları uzun sürmedi. Bir hafta yeni yerlerinden çıkartmadım. Arada bazen alt kata inenler oluyordu fakat eski kümes yerinde olmadığı için yeni yere uçarak geri geliyorlardı. Saygılar...

Re: Kuşlarımın Yeni Kümesi + Yeni Resimler

Bazı düzenlemelerden sonra biraz daha resim çektim. Ama yine eksiğim var. Daha içeriyi dışarıyı tamamen kireçle badana yapacağım. Yuvalık sayısını biraz daha artıracağım...

Ekli dosyalar

• Res018.webp
    Res018.webp
    135.7 KB · Görüntüleme: 958
  • Res021.webp
    Res021.webp
    152.1 KB · Görüntüleme: 915
  • Res022.webp
    Res022.webp
    136.2 KB · Görüntüleme: 986
  • Res023.webp
    Res023.webp
    218.6 KB · Görüntüleme: 981
  • Res005.webp
    Res005.webp
    106.6 KB · Görüntüleme: 960
Devamı...

Ekli dosyalar

• Res006.webp
    Res006.webp
    130 KB · Görüntüleme: 953
  • Res010.webp
    Res010.webp
    125.1 KB · Görüntüleme: 966
  • Res011.webp
    Res011.webp
    217.8 KB · Görüntüleme: 971
  • Res024.webp
    Res024.webp
    163.5 KB · Görüntüleme: 944
Dostum çok fena kümes ya kim ne derse desin bunu öyle kimse yapamaz öyle bilgisiyarın başında yorum yapmaya benzemez kümes yapmak helal olsun gerçekden süper yapmıssın kuşlarda fena:)

valla çok güze lolmuş alla hherkese boyle güzel kumes nasio etsin aminnn

Geri