Sipikopat
Üye
- Ad Soyad
- Halil Öner
- Meslek
- Öğrenci Muhasebeci Adayı :)
- İlgi Alanı
- Kediler
Selam saygı değer güvercin dostları 3 haftalığına şehir dışına cıkmıştım kuşlarımı babama emanet ettim 2 tane kümesim var 2 sini aynı anda salma dedım oda sırayla birini birgün diğerini öteki gün salmış bugün geldim hemen cıktım kümesime 2-3 tane yavrum ölmüş 1 haftalıkken tabi doğal olarak pislenmiş kümesim baya bok birikmiş ve tüy doluydu kümesim bir baktım 2 tane güvercinim gözle görülür şekilde tüy dökmüş sanki yeni tüğlenen kuşlarmış gibi kuşu elime aldım kursağına baktım kursaği şiş sanki hamur gibi yumuşacık hiç yem yok sadece şiş sizce bu neden olmuştur ve önlem olarak ne yapabilirim arkadaşlar kümesleri temizledim hemen suluklarını güzelce yıkadım yardımlarınızı bekliyorum..
Bir sorum daha olacak güvercinlerin suluğuna toz vitamin koyuyorum bunu süreklimi uygulıyayım mı yoksa ayda birmi mesela ben 5 litre suluguna kokuyorum iki cay kaşığı 1 hafta rahat içiyorlar bitince yine vitaminli sumu koyayım yoksa normal sumu koyayım
Bir sorum daha olacak güvercinlerin suluğuna toz vitamin koyuyorum bunu süreklimi uygulıyayım mı yoksa ayda birmi mesela ben 5 litre suluguna kokuyorum iki cay kaşığı 1 hafta rahat içiyorlar bitince yine vitaminli sumu koyayım yoksa normal sumu koyayım