Kuşlarımız Gebze de

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tusan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Tusan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tuğsan öncül
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Kediler
Burası yerimi bilmiyorum ama kuslarımızı sizlere göstermek ve yorum almak istiyorum .
Fotoğraflar Kompak Yarı Profesyonel makine ile çekilmiştir Fujifilm Hs 25 exr Kuslar Bize Aittir İsteyen yerinde görebilir .
Kostüm -süs- Seferli Kuslar Bulunmaktadır Dilerseniz Satışını yapabilirim .

Birde Oyunu yeni söken bir kuşumuzdan görüntü (Video Linki ) :http://www.facebook.com/photo.php?v=3276588731047&set=vb.1757362468&type=3&theater

5xeg.jpg

t7h1.jpg

magc.jpg

lul5.jpg

ujq5.jpg

6ct5.jpg

odcy.jpg

qvts.jpg

5cpx.jpg

rcyn.jpg

Kümesimizden Görüntüler 300 e yakın Güvercin yelpazemiz vardır hepsi taklacı ırkı üyesidir .
swxt.jpg

1bdm.jpg

bvtm.jpg

Kostümden anlamam, ilgi alanıma da girmiyor ama hepsinin maşallahı var.3-4 tane arkatepe kuş dikkatimi çekti.
Dün Gebze İstasyondaydım. Siteden Kerim Arkadaşımızı ziyarete gitiim.Bilseydik uğrardık :heyo:
KAZASIZ BELASIZ BESLEMELER.

S.a Tuğsan abi maşallah yeriniz kümesiniz ve kuşlarınız güzel görünüyorlar.Gebze İstasyonda ikamet ediyorum.Allah nasip kısmet ederse görüşürüz bir gün inşallah.Kazasız belasız uçurun besleyin inşllah.

hidalgoo' Alıntı:
Kostümden anlamam, ilgi alanıma da girmiyor ama hepsinin maşallahı var.3-4 tane arkatepe kuş dikkatimi çekti.
Dün Gebze İstasyondaydım. Siteden Kerim Arkadaşımızı ziyarete gitiim.Bilseydik uğrardık :heyo:

Hürkan abi , yüz yüze görüşüp tanıştığımıza çok memnun oldum.İnşallah karşılamamda bir eksiğim bir hatam-kusurum olmamıştır.Oldu ise affola.Allaha emanet ol abi , tekrardan görüşmelerimizi sürdürmemiz dileğim ile ...

Değerli yorumlarınız için teşekkürler adres vereyim herzaman çay içmeye kuslları izlemeye beklerim . özelden adres verebilirim ziyaret etmek isteyen olursa 541 849 65 07

GÜVERCİN SATMAK İÇİN BURADA YENİ BAŞLIK AÇIYORUZ.

guvercin-satmak-isteyenler/

Bu sayfayı oraya tasımak mumkunmu

Kerim TÜRK' Alıntı:
S.a Tuğsan abi maşallah yeriniz kümesiniz ve kuşlarınız güzel görünüyorlar.Gebze İstasyonda ikamet ediyorum.Allah nasip kısmet ederse görüşürüz bir gün inşallah.Kazasız belasız uçurun besleyin inşllah.

hidalgoo' Alıntı:

Hürkan abi , yüz yüze görüşüp tanıştığımıza çok memnun oldum.İnşallah karşılamamda bir eksiğim bir hatam-kusurum olmamıştır.Oldu ise affola.Allaha emanet ol abi , tekrardan görüşmelerimizi sürdürmemiz dileğim ile ...

Kerim 1 kardeş samimiyetiyle beni karşıladın, inan ben o kadar çay içmezdim kaç bardak çay içtim :hhh: Muhabbet,o bu derken zaman da hemen geçti.1 Haftam kaldı sonra askerim .Askerlik dönüşü mutlaka yanına ugrarım.Sende benim yabiklleri :hhh: uçurursun gelene kadar..Bakalım seyisliğin nasıl :heyo: geldimmi izletirsin...
Bu taraf yolun düşer her zaman beklerim BAŞIM ÜSTÜNDE YERİN VAR KERİM...

hidalgoo' Alıntı:
Kerim TÜRK' Alıntı:

hidalgoo' Alıntı:

Kerim 1 kardeş samimiyetiyle beni karşıladın, inan ben o kadar çay içmezdim kaç bardak çay içtim :hhh: Muhabbet,o bu derken zaman da hemen geçti.1 Haftam kaldı sonra askerim .Askerlik dönüşü mutlaka yanına ugrarım.Sende benim yabiklleri :hhh: uçurursun gelene kadar..Bakalım seyisliğin nasıl :heyo: geldimmi izletirsin...
Bu taraf yolun düşer her zaman beklerim BAŞIM ÜSTÜNDE YERİN VAR KERİM...

Eyvallah [tag]hidalgoo[/tag] Hürkan abi teşekkür ederim.Hayırlısı ile askerliğini bitir gel de her zaman beklerim abi.Senin yabaniler çatının üstündeki uçum kümesi tamamlanınca uçmaya başlayacaklar.Zaten bir ton uçmayı bekleyen kuş var (: .Askerlik tam yeni sezonun başlangıcında bitiyor.Senin içinde iyi bir zamana denk geldi (: Allaha emanet ol abi aramayı ihmal etme askeriyeden. :slm:

Ayrıca [tag]Tusan[/tag] abiden konuyu böldüğümüz için özür diliyorum.

Ararım seni askerdeyken, hayvanlardaki gelişmeleri söylersin bana. Ona göre ;bakalım yeni kattığımız kanlardandan olumlu 1 sonuç alabilmişmişiz ona göre değerlendirme yaparız.....
Bu arada Konu fazla bölünmesin dediğin gibi :hhh:konuyu açan arkadaş da kusura bakmasın...
HERKESE KAZASIZ BELASIZ BESLEMELER....

masallah kuşlarınızda yerınızde çok güzel.sanırım aradıgınız yer işinide çözdünüz.ben darıcada oturuyorum.bırbırımıze cok yakın sayılırız.yolunuz düşerse beklerım.hoscakalın

Bende Beklerim Herzaman Teşekkürler Burda Lojmanda kalıyordum o konuyunu utmamıssınız sanırım iş yeriyle görüüştüm
Orda kümes yapıp bakabileceğime onay aldım .

inşallah.yer işinide çözmüşsünüz sizin adınıza sevındım.hoşcakalın

Geri