kuşlarımla ilk uçurmam nasıl olmalı yardım???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melee121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 896

melee121

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oguzhan yılmaz
Meslek
Lise
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben kuş besleyeli 6 -7 gün fln oldu yeni kuşçuyum :D ,....6 tane kuşum var...
cinsleri:
3 tane kelebek,1 tanesi mavi 1 tanesi kağıt mavi,1 tanesi çorum,
:) bu sabah bahçemde kuşları yemlerken (daha hiçbir kuşumu ucurmadım ) beyaz Kelebeği aldım ve fişekle karşı çatıya attım biraz durdu 5 -10 dk sonra bizim kuşları görünce fln indi.çok sevindim bikere daha öyle yapmıştım yabozlarla birlikte kalkıp gitmişti arkadaşımdan aldıgım için oraya alışkın..., oraya gidip aldım ...,
.. :D size sorum şuan uçabilen 3 kuşum var diğer ikisinin kanatları çekik 1 tanesininde kanadı yanlış kaynamış galiba uğur gibi ama deil kemik gözüküo..neyse ben bu 3 kuşumu havaya dikerekmi uçuruyum nasıl uçuruyum bi fikir verecek olan varsa saolun ....

güvercinimin Kanat'ı ?

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Size 2 Tane Sorum Olacak

1:cıplak kelebek cinsindeki kuşumun sol kanadında uğur a benzer kemik var ama uğur deil bundan eminim..yanlış kaynamıştır dedi 1 tane arkadaşım.. bu arada çok çok az kanatları çekik ... acaba uçarmı? Ne Yapmalıyım :/ ?

2:Çorum Cinsli Kuşumun Kanatlarını Çekmiş Benim Ortak 5-7 tane kanat çekmişler..Kuşumun Filizleri patlamış öyle dediler .. hafiften bi kan vardı ztn acaba kuşuma yel gelirmi kanatları uzayınca uçabilirmi ?? Yardım

melee121' Alıntı:
arkadaşlar ben kuş besleyeli 6 -7 gün fln oldu yeni kuşçuyum :D ,....6 tane kuşum var...
cinsleri:
3 tane kelebek,1 tanesi mavi 1 tanesi kağıt mavi,1 tanesi çorum,
:) bu sabah bahçemde kuşları yemlerken (daha hiçbir kuşumu ucurmadım ) beyaz Kelebeği aldım ve fişekle karşı çatıya attım biraz durdu 5 -10 dk sonra bizim kuşları görünce fln indi.çok sevindim bikere daha öyle yapmıştım yabozlarla birlikte kalkıp gitmişti arkadaşımdan aldıgım için oraya alışkın..., oraya gidip aldım ...,
.. :D size sorum şuan uçabilen 3 kuşum var diğer ikisinin kanatları çekik 1 tanesininde kanadı yanlış kaynamış galiba uğur gibi ama deil kemik gözüküo..neyse ben bu 3 kuşumu havaya dikerekmi uçuruyum nasıl uçuruyum bi fikir verecek olan varsa saolun ....

ÖGRENMENİZ GEREKEN HER SEY İÇİN AYRI AYRI KONU AÇMANIZA GEREK YOK BÜTÜN BİLMENİZ GEREKENLERİ AYNI BASLIKDAN DEVAM EDİNİZ LÜTFEN KONU KİRLİLİGİNE SEBEB OLMAKDASINIZ BURADAN DEVAM EDİNİZ CEVAPLAR GELECEKDİR

Sana ilk tavsiyem bu sıralar tüy zamanı kuşlarını eline alıp fazla oynama ilerde sıkıntı çekersin gerek tüylerinin parlak temiz çıkmasını engellersin gerekse kuşların ürkekliğini yitirir.Arkadaşının evi yakınsa fazla zorlama tekrar tekrar gider kuşların ve alışkanlık haline gelir serbest bırak bence sıkıştırma eşleşsinler yumurta yavru alıp yavrulardan ucurmanı tavsiye ederim.Hem kuşların daha rahat alışır sürekli arkadaşına gidip gelmek zorunda kalmazsın.Yok illa birkaç kuşum uçsun diyorsan aksam serinliğinde havanın fazla sıcak olmadığı zamanda eline bi sopa ucunda poşet baglayıp üzerlerine gidersen zaten ucarlar.Kuşlarını havaya elinle dikmeye alıştırma yerden sopayla ürkütmeni tavsiye ederim birde uçururken aç olsunlar tok kuş uçmaz.İyi uçurup beslemeler...

Geri