Kuşların Alışma Süresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve yeni kuşçuluğa başladım

bugün ilk işim

gidip 1 beyaz siyahlı bir kuş bide mavi aldım bugün demin getirdim eve ve yerlerine saldım şimdi kuş kaç gün kalırsa yuvalarına alışırlar ve kaçmazlar 2 tane kuşum var ama bu etrafta bulunduğum yerde hiç kuş besleyen yok yani indirmek isteyecek kaçmazlar yani ama alışmaları kaç gün sürer

ve bizim çatı 1 penceresi olan bir yer ve aşağıdaki resimdeki gibi örnek olarak veya apartmanımızın 4 üncü katında oturuyoruz ve balkonda oldukça baya geniş bir yer ve kuşların inmesi için balkon çamaşırlık demirleri gibi yer var inmeleri için uygun çatıda ise bnm için çok zor olur sizce nerde beslesem daha iyi olur kuşlarımı yardımlarınızı bekliyorum çatıda büyük ama çatıya çıkmak filan çok zor o yüzden balkonmu çatımı daha iyi olur ve apartmanımız 5 katlı biz 4 üncü katında oturuyoruz....

Bende yeni sayılırım Bende 2 tane almıştım Alışmaları İçin Biraz bekle derim.Birde Ürkütme sakın Ürkütürsen 2 hafta bekle gine kaçar bende Öle oldu Bu ilk kuşların ve 2 tane 2 hafta beklet derim O kadar sabredemem Diyorsan 1 hafta da olur . ilk alıştırmak zor ama Sonradan kOlay Ben bu bilgileri Eniştemden Aldım O da Kuş besliyor . İyi anlıyor Kuştan . Birde Kuş alırken Eş almaya baq .. Eş olursa Alışırlar İlk erkeği uçurtursun SOnra Dişiyii. .Birde demişsin Balkon mu Çatı mı diye Çatı musait ise Çatı da besle Balkonda Zor olur . Güvercinler Çatı veya Bahçelerde Rahat beslenir Balkon biraz zor olur .

çok sağol peki çatıda tek pencere var ordan rahat olurmu ve kuşların kanadı bantlamam iyi olurmu çatıda salarım diye ? alışmaları için ve mardin kuşları oyunlu eşler...

çatı düz mü? yoksa üstü kapalı 3 gen catımı ?

üstü kapalı 3 gen şeklinde çatı tek pencere var...

üstü kapalı tek balkonu catıya alıstırmak sabır ister kusculukta yeniyse kolay alıstırmazsın balkon buyuk ise balkonda besle ama ben çatıya alıstırım diyosan çatıda besle çatı daha iyiolur.

balkon büyük ve inmelerine kolaylık sağlıyacak demirler var çamaşır demirleri ve uzunda baya hani inip konmaları açısından çatıda tek pencere var ordan daha zor çünkü.... ama yaz sonunda çatının yeniden yapılması planlanıyor yapılırsa eğer oraya alıcam...

şuan resim çekemem ama akşam çekmeye çalışırım bide ötüşleri güzel baya iyi... bence...

kaça aldın ?

tanıdık bir ark tan almadm ama güzel kuş yani ötüşü uçuşu filan...

Burası msn messenger sohbet bölümü değil.
Konu açmadan önce arama yapın.
Konuları birden fazla olarak farklı bölümlere tekrar tekrar açmayın.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri