Kuşların bacak ve kanatlarında ur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cembascan1990
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Bascan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamün aleyküm arkadaşlar damızlık dişilerimin bacaklarında ve bazılarının kanatlarında ur var daha once boyle bısey yasamamıstım dekort ve stratomısın ıle urlu dısılerın bazılarına duzenlı vurdum ama sonuc alamadım sizce sebebı ne olabılır nasıl bır tedavı uygulamalıyım saygılarımla

kusların ortamları nasıl, eger saga sola carpma takılma gıdı durumları var sa kırık ve ıncınme sonucu kanat ve eklem yerlerınde ura benzer sısler olusuyor, kendı kuslarımda amelıyat yaptık operator bır arkadasım la ur dıye dusunerek, ancak kırık sonucu olusan sıs oldugunu anladık yarayı acınca.

abi sana söyle soyleyıyım dedıgın durum var toplam 4 kusumda var bırının ıkı kanadındada var ufak diğerının ur oldugu bellı cunku ıgne vurmusstum yara olmustu ıntıhab akıyodu dıger ıkısınde dedıgın olabılır hem ur ıcın hem sıslık ıcın ne yapmalıyım bı fıkır verırsen

kırık sonucu olusan urlar ıcın bısey yapamazsın dıye dusunuyorum, suan calısmalarımız suruyor, babam veterıner onun fıkrı kanatı eklem yerınden alalım kus uremeye devam etsın baska hıc bırsey yapamayız dıyor ama bakalım bende arastırıyorum

İyide abi kusun ıkı kanadındada nasıl olsun bı tanesınde olsa neyse bence ya ur yada hastalık kırık oldunu sanmıyorum hayvan kanat cırpıyor

Dekortlu karışım kuşa ağır gelecektir hatta ölum olabilir.Kuşları eşten ayır dinlendir, vil-flok agızdan günde iki damla ver ,3 ayda büyük ihtimalle düzelme olur.Kanadı tuttulan eklem yerlerinde şiş olan dişileri bu şekilde düzeltmiştim..şişik olan yerlerdeki tüyleri yol,bu bölgelerde sıcaklık fazladır , hatta piyasada satılan şişik ve ağrı kesici romatizmal merhemler var onla şişik bölgeye masaj etmekte faydalı olur.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    3.8 KB · Görüntüleme: 1,910
bu ilacı nerde bulurum fıyatı nedır

Bu hayvanlar için kullanılan ilaçtır, güvercin ilaçları satılan veya kuşpazarından bulabilirsin.Yerli üretimdir.Baytril ile kimyası aynıdır fakat baytrilden yan etkileri daha azdır.

abi dekort tableti yarım olarak günde bir tane kullanılsa bile çok yüksek ihtimalle ölümle sonuçlanır.yapısındaki bi madde den kaynaklandığını araştırırken okumuştum.ve başıma geldi oradan biliyorum sağlıklı kuşum tedavi süresinin 5. gününde öldü. kanatta tutulma ve sıslıklerde salmonella kullanılabilir diye okudum.bende yeni bakmaya başladım.şimdilik bildiğim bunlar saygılarımla.hayırlı günler..

Pantırim diye bi ilaçta kannattaki ura iyi gelirmiş.denemedim bilmiyorum.sadece okudum.tabi bilinçsiz ilaçta hayvanların sindirim sistemini haşat eder.umarım bu ilaçlarla geçer ve tekrar karşılaşmazsınız..

Geri