kuşların çalınması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahıskal kartalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan dursun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaslar Allah kimsenin başına vermesin dün kuşlarım çalınma tehlikesi geçirdi gece sabaha kadar nöbet bekledim ve bikaç güne kadar tekrar geleceklerini tahmin ediyorum. bu emek hırsızlarını buradan kınıyorum tek üzüleceğim konu üzerinde yıllardır çalıştıgım kuşlarımın değerini bilmeyen insanların eline geçmesi herkese güvenli kümesler

Abi gerçekten büyük geçmiş olsun:( bu işin boku çıktı zaten abi kimden koruyalım bir yandan yırtıcı kuşlar öteki yandan kedi ve samsar gelincik ,hastalık bide kendini bilmez emek hırsızları var hırsızlar:(

slm bence degerini bilmeyen bir kişi kusunuzu calacagına sansaar veya kedi vs yırtıcı kuslar kapsın daha iyi bence siz ne düşünüyosunuz arkadasım büyük gecmiş olsun allah herkezi korusun :tamam:

valla haklısınız gündüz çıkmaya yine çalışmışlar komşular yaıyor ama nereye kadar bir yolunu bulup kesin alıcaklar

kuşlarımı çaldılar yeniden başlayımmı

ben kuş besliyodum taklacı 30 a yakın abimin en yakın arkadaşı çaldığını itiraf etmiş çok üzüldüm daha yeni çıkmışlardı yumurtadan yavruları yaklaşık 6 ay oldu komşumuza şanlıurfadan arkadaşı taklacı kuş göndermiş bakacağı yeri olmadığı için bana verdi yeniden kuşçuluğa başlasammı yoksa başka birinemi versem cevaplarınızı bekliyorum.(kuş tavanda 6 takla atıyor)

hala hevesiniz varsa şansınızı bi deneyın derım ama saglam kümes olması şartıyla tabı

arkadaşlar yırtıcı hayvanlar olmasa şahin olmasa neyse kedide öle bir şey yok gelirse 2 ayda bir gelir benim oraya kedi ama şahin ne zmn kuşları ucursan geliyor :)

mrb arkadaşım geçmiş olsun . eğer durumun müsaitse bir dükkan tutun ben öyle yaptım. sadece bir öneri bu
tekrar büyük geçmiş olsun saygılar

kötü iş abi bunlar dikkat edilmesi gerekli ama kriz diyorlar iş yok diyorlar sanki bizim kusları satıcaklarda 3-5 kurusa para kazancaklar te abi benimde calındı 1 cift hünkari ile 1 çift sabuni mardin o kadar yavruyken edindim cabaladım. yavru alamadan calındılar gittiler lüften herkez dikkat etsinler bişi olmaz deyip gecilmesin lütfen sonucta emek bunlar.

onların gelmesını beklemeden kümes inşaatına basladım saglamlaştırmaya çalışıyorum kumesi abilerimizde iişin geri kalanını halledıcekler bu gece itibarıyle o çocuklar hayatlarının gerı kalanını sakat olarak geçırıcekler neapalım kendılerı istedi :D

abi cok gecmiş olsun.yalnız sana bişey süylücem bunu yapan kişi yabancı degildir haberin olsun.büyük gecmiş olsun.etrafındaki insanlara dikkat et.

Geçimş olsun çok kötü durumu kıl payı atlatmışsınız kümesinizi 2 katlı ev gibi yapın üst katta yatın bence :)

Allah kımseye o çalınma anını yaşatmasın sanada geçmiş olsun inşallah sorun halolur.

s.a abi 2 hafta önce kümesimi patlattılar 20 tane kuşumu çaldılar hırs yapıp gittim mezatta 15 tane daha kuş aldım hepsi odada vuran kuşlardı abi kümesi yine patlattılar 15 kuş daha gitti sen kuşlarına bakmak için gittiğinde kapının açık olması içerde kuş olmaması insana çok pis koyyo abi allah kimseye yaşatmasın...1 çift kaplama miski,1 çift mermeri , bitanede yerli sabuni daha aldım bakalım nolcak hayırlısı... :?

ben mardın ve oyun kuşları beslemedıgım halde kümesime geliyolar bizim buralarda kımse kelebek ve bangonun yuzune bakmaz ama şans işte benı buldular :)

geçmiş olsun arkadaşım benimde 2 kez çalındı,herkesin başına gelmiştir herhalde,yuvanın sağlamlığıda bir yere kadar,kafaya koydularmı engelleyemiyorsunuz,ama yakalarsanızda benim içinde bir kaç tane vururmusunuz,ALLAH,güç kuvvet versin ,inşallah belasız atlatırsınız,ama genelde hep tanıdık çıkıyor ne kötü değilmi :slm:

nedemek kardes vurmazmıyız bi yakalasak işte baska abilerimizin yöntemlerini uyugulıcam mesela yakaladıgı bir çocugu 1 hafta salmadı ellerını baglayıp terasında tuttu yemlıkten bugday suluktad su içirdi üstüne bu 1 hafatanın içinde 1 tenekede tiner içirdi dövdügüde cabası 11 yıldır çocuktan haber yok o semte hiç ugramamış bidaha :D:D:D:D

Geri