kuşların cinsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_ali_fb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
atakan bektaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
bu kuşlardan hangisi dişi?

Ekli dosyalar

• 19082009296.webp
    19082009296.webp
    481.7 KB · Görüntüleme: 1,634
başlığı yanlış yazdığım için özür diliyorum bu kuş dişimi diye soracaktım??

Arkadaşım resimden kuşun cinsiyeti anlaşılmaz ki. Yani herkes bişey söyler ama bu cevaplar kesin değildir. Mesela bu kuş bana erkek gibi geldi ama belkide dişidir..

SİNAN ÖZTEKİN

banada erkek gibi geldi,ama (bu kuşlardan hangisi dişi ) diye yazmışsın diger kuş görünmüyo,yanyana görsek daha iyi bi tahminde bulunabilirdik belki :hayir:

Kuşta erkek teşkilatı var Bence Bu her türlü erkek.

abi yanyana koymayı bilmediğim için bunu koydum diğer kuşunda resmi varda onu koyamadım halletmeye çalışcam

selamlar...

dikkatle incelerseniz bu baskanin disi vasiflari tasidigini anlarsiniz bencede bu baska disi....

enes arkadaşım dişi olduğunun ben de dünden beri farkındayım ama genede emin olamadım o yüzdende yorum yapmaktan kaçındım ama dişi bu kuş ya kafa yapısı falan fiziği falan dişiyi andırıyo ama tabi sen daha iyi anlarsın baskadan o yüzden senin fikrin benim içinde geçerlidir enesim.

kelebekçi ibrahim' Alıntı:
enes arkadaşım dişi olduğunun ben de dünden beri farkındayım ama genede emin olamadım o yüzdende yorum yapmaktan kaçındım ama dişi bu kuş ya kafa yapısı falan fiziği falan dişiyi andırıyo ama tabi sen daha iyi anlarsın baskadan o yüzden senin fikrin benim içinde geçerlidir enesim.

ibocum buyuk ihtimallede bu kus yavru bakiyor yada yumurtaya yatiyor yavru bir kac gune cikicak... maya hazirlamis gogsunden belli hayvanin..

Geri