KUŞLARIN EŞLEŞTİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 757
A

Anonymous

Misafir
ARKADAŞLAR 4 GÜN ÖNCE İKİ ÇİFT KUŞ ALDIM Bİ ERKEK Bİ DİŞİ DİŞİ ÖNTEPE BEYAZ ERKEK İSE TAM BİLMİYORUM 4 GÜNDÜR GÜNDE 2 KERE ÇİFLEŞİYOLAR ACABA ERKEGİ SALSAM GERİ GELİRMİ YOKSA DİŞİYİ BIRAKIRMI ACİL CEVAP ARKADAŞLAR

işini sağlama al 3-5 gün daha kalsın, sonra salar, ufak ufak uçurursun..

monde' Alıntı:
ARKADAŞLAR 4 GÜN ÖNCE İKİ ÇİFT KUŞ ALDIM Bİ ERKEK Bİ DİŞİ DİŞİ ÖNTEPE BEYAZ ERKEK İSE TAM BİLMİYORUM 4 GÜNDÜR GÜNDE 2 KERE ÇİFLEŞİYOLAR ACABA ERKEGİ SALSAM GERİ GELİRMİ YOKSA DİŞİYİ BIRAKIRMI ACİL CEVAP ARKADAŞLAR

bu tür konular ve cevaplar çok verildi anlatıldı konu kirliligi olamaması için önce arama yapınız sonra olmazsa baslık açınız lütfen

konu kilitli

bu sorunun aynısı sorulmadı buna benzer sorular soruldu cevabınız için teşekkürler

Re: KUŞLARIM EŞLEŞTİ

Güvercinlerine düzenli olarak dışarı gösterir isen , erkeğinde dişinin yanında olduğunda anlarsa 3-5 gün sonra dişisini bırakmayacağını düşünmekteyim.Fakat her zaman düşünce ile olmuyor.Bazen oluyorki 1 ay dışarıyı gösterdiğim eşi ve yavrusu olan güvercin arkasına bile bakmadan gidebiliyor.Böyle nadiren olan durumlarda olabilir.Her şeye hazırlıklı olmakta fayda var (:

Böyle şeyler bana göre nasip işi ben yerden çatıya çıkardım kuşları ve kuşlar için çok güzel kümes hazırladım çok ideal bi kümes yeni kuşlar getirdim kuşları ilk getirdğim gün bantladım diğer gün kümesin kapısını açöık bırakıyodum balkonda falan geziyolardı yem verip içeriye alıyordum 2 gün böyle yaptıktan sonra hafif çatıya kaldırdım indirdim sonra alıştılar fazlada düşünmemek lazım tabi benim kuşlarla seninkiler aynı olmayabilir gideceklerinden korkuyorsan yavru alıp yavrularını uçurursun

Geri