kuşların gözleri kapanıyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
değerli kuşcular.org ailesi benim damızlık kümesimdeki bir çift kuşumun gözleri kapanıyor kuşların kümesinde cam vardı kış dolayısıyla 2 gün önce tel yaptım ama bundan önce 2 eş kuşumun gözleri kapandı 2 sininde tek gözü ve aynı göz büyüklerim cayın posasının iyi geleceğini söyledi denedim pek fayda etmedi gözü acıldı fakat geri kapandı bende belki faydasız bişey yapıyorum diye korktum size danışmak istedim yardımlarınız için teşekkür ederim..

göz nezlesi yada göz çiçeğidir, her ikiside çok bulaşı ve zor kurtulan bir hastalıktır. çok çeşitli tedavi yöntemleri vardır ama sana tavsiyem gözlerinde sorun olan kuşlarını derhal ayır, yoksa tüm kümesine ufak yavrular dahil hepsine bulaşır. kümesin havalandırmasının yanında bu aylarda hersene görülen bi hastalıktır, ölümcül değildir fakat yavruları olumuz etkiler gelişimini önler, sularına dikkat et her gün temiz su koy, birde ornimix,hidroksin damla, bunlarda bu hastalığın etken maddesi var bulabilirsen, bulamazsan insanların kullandığın göz damlası,melhemi ancak bunlar tedavisi uzun zaman alır, ama korkulacak bi hastalık değill

eyer göz nezlesiyse tetra250 al eczaneden birde genta göz damlası kullnımları genta göz damlasını gözüne bir damla damlat tetra 250 ortadan 2ye böl su yoluyla azına ver hastalığın sebebebide havalandırma problemi midir buna dikat edersen bi problem kalmaz geçmiş olsun

blader göz damlaları war onlar daha çok işe yarıyo. eğer kuşların göz çevrelerinde sarı sarı noktalar warsa hemen ayır o kuşları. geçmiş olsun

tetra 250 kapsul al eczanelerde var 3 lira felan sanırım kapsulu aç kapanan gözlerine dok sonra yarısınıda agızlarina dök faydasini göreceksin

Kardeşim gözleri sabah baktıgında kapalıdır ve kuş zor açar belkide hiç açamaz ugrasmasına ragmen.Benım başıma geldi Erkek mavimde..Sol göz sabah baktıgımda kapanırdı sonra ben elimle acardım yavaş yavaş sonra iki gözüde kapanmaya başladı.En sonunda bir gözünü kaybetti.Bu mavimde agzım yandı aynı şekilde alamda da aynı şey oldu.Ben her sabah kuşu alır gözlerini elimle açar sonra kümese bırakırdım çıkarana kadar ve böyle sorunsuz yavaş yavaş geçti.İnsallah seninkilerde de sorunsuz geçer..Yalnız dediğim gibi kapanan yapısan gözleri aç..ilaç kullanmanda da yarar var..

Geri