Kuşların Güneş Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 16brs16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

16brs16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sinan......
Meslek
Öqrenci
İlgi Alanı
Abilerim, benim kişisel nedenlerimden dolayı güvercinlerimi demirci dükanında besliyorum kaynak dumanları falan oluo o zmnda dükanı havalandırıyorum ve kuşlar hep içeride salık haftada 1-2 kerede bahçeye salıorum geziniolar bu kuşlara neredeyse 1 senedir bakıyorum burada devam etsem kuşlara bir şey olurmu güneş görmüyorlar ben bahçeye çıkınca görüyorla sadece yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum...

GÜNEŞ ALAN BİR YERE AYNA KOYARAK KÜMESİN CAMINDAN İÇERİ YANSITA BİLİRSİN AYNA BUKONUDA SAN AYRDIMCI OLABİLİR GÜNEŞ SORUNU ÇÖZER SANIRIM ANLADIĞIM KADARIYLA..!

Yeterli imkan yok ise güvercin bakmamanızı öneriri .. Kapalı kümeslerde, güneş görmeden , sırf kuş bulundurayım diye hayvanları heba etmek olmaz , bir güvercin sever olarak , sizin durumunuzu da elbette anlıyorum ,,,!
İnanın bende yaşıyorum işim gereği, yer ve mekanla ilgili sıkıntılar, zaman zaman , imkanım olmadığında bir dostuma emenet veiyorum, bu bazen birkaç yıl bile oluyor ..
Benim içinde çok zor oluyor elbette ..
Öte yandan uygun koşullar sağlanmadığında kuşlar bir süre sonra hebe olamaya başlıyor , zayii oluyor ..
Fiziksel koşulları oluşturup daha sonra kuş bakmak en doğrusu sanırım .. kolay gelsin .. selamlarŞEREF

Önerileriniz için Teşekkürler

Abi güneş hayvanlar özellikle kuşlar için önemlidir.Güneş ışınları D vitamini içerir.Kuşları orda bakarsın ama ne güzel yavru alabilirsin ne de hastalıklar yakanı bırakırr.

Geri