kuşların hemen konması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar

ben bursa tip türü kuşlar besliyorum kuşlarım çok çabuk konuyorlar ürküyorum uçuyoırlar hemen konuyorlar acaba çok uçmaları içni ne yapmam gerek aç salıyolrum...

aynı sorun bendede vardı kuşları aldım
50 metre ileriden saldım ve bekledim 10 dk da geldiler gene yakaladım gene aynı yerden saldım 4 5 defa her saldığımda biraz daha hızlı geliyorlardı en son olarak da normal saldım ve kovaladım dama gittiler normalde taş atarım korkmazlar başka dama giderlerdi taş atıyorum hayvanlar etrafı tanıdı ya bi kalkıuyorlar en az 15 dk havadalar ama sonunda gene konuyorlar hep aç uçuyruyrum konduklarında hemen gelmeleri için bide

ReplaXX' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar

ben bursa tip türü kuşlar besliyorum kuşlarım çok çabuk konuyorlar ürküyorum uçuyoırlar hemen konuyorlar acaba çok uçmaları içni ne yapmam gerek aç salıyolrum...

Aynı sorun bende de zaman zaman oluyo. Mesela tüye girdiler hiç uçmuyolar ama şimdi hepsini kanatları geldi . 3-4 tane gerçekten çok iyi uçanlar var önce onları elimle havaya fırlatıyorum ardından diğerlerini yavaş yavaş atıyorum valla giderek daha fazla uçmaya başladılar. 1 hafta önce havada 20 saniye duruyolardı o da yan çatıya gitmek için ama bu sabah maaşallah 20-25 dk uçtular...

SİNAN ÖZTEKİN

Arkadaşlar güvercininizin konmasını istemiyorsanız ayağına sıkmadan poşet bağlayan (siyah yada kırmızı)bu renklerden korkarlar :tamam:

Poşet işe yarar her zaman ama Kuşun korkudan Kendini bi duvara çakma ihtimalide var tabi. :heyo:

Poşet işe yarar her zaman ama Kuşun korkudan Kendini bi duvara çakma ihtimalide var tabi. :heyo:

MerT78' Alıntı:
Arkadaşlar güvercininizin konmasını istemiyorsanız ayağına sıkmadan poşet bağlayan (siyah yada kırmızı)bu renklerden korkarlar :tamam:

Ondan sonrada kuşu bi antende asılı şekilde alsın değil mi? Yanlış anlama sadece sana kızmıyorum kuşa poşet, ip vb. bağlayan herkese kızıyorum. Hayvancağızlar ya korkudan uça uça çatlıyor yada bi anten, direk vb. takılıp ölüyolar. Hiç olmadı sat bütün kuşlarını çok iyi uçacak 1 çift al uçur...

SİNAN ÖZTEKİN

Valla abi ben kümesimi apartmana getirdim kuşları ilk gün saldım 1 hafta hiç ürkütmedim kanatlarıda vardı 1 hafta sonra poşetli kargı ile bir daldım aralarına uçtular kaçmadılarda şimdi 1-1.30 saat uçuyorlar hiç ürkütmüyorum kümesini kapısını bi açıyorum bi bakıyorum onlar zaten buluta gitmişler bile o kuşun alışmasına bağlı abi by by

Poşeti orasına burasına bağlamaktansa bi uzun bi sırığa bağlayıp ürkütün.

Geri