Kuşların hiç bir şeyden ürkmemesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Kaplan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bende 2 tane miski var bunları yere salıyorum kuşları kış kışlıyorum poşetle korkutmaya çalışıyorum ayağımla hafiften itekliyorum ama kuşlarım bir türlü uçmuyor ancak ben kuşlarımı ne zaman elime alıpta salsam ya yanıma ya da beim evimin çatısına konuyorlar ve 1-3 saat arası orda duruyorlar ne yapıpta kuşlarımı uçurabilirim?

(Kuşlarımı balkonda beslemiyorum.Toprak ta besliyorum ve kuşlar taklacıdır.)

Yatık kuşlardır zamanında uçurmamışlardır o yüzden ne yapsanda uçmaz böyle kuşlar. 2-3 tur atıp konarlar.

bir tanesi var bu senenin yavrusu o 4-5.ci salmada 1 tur attı bir de ilk çatıya çıktılar sonrada 5-6 saat gözde kayboldular ama akşamleyin geldiler

Kuşların taklası çok mu iyi belki bu yüüzden uçmak istemiyordur, benim sabunim bir kalktı mı takladan en az yirminci denemede yere konabiliyor, bir metre yükseklikten inerken bile üç dört tane atmadan konamıyor bu kuş için eziyet tabi bu yüzden kovalasanda uçmaz...

Komşular rahatsız olmazsa torpil at. Bir de öyle dene bakalım. Uçanla uçmayanı ayırt edersin. Bir dahaki saldığında uçanları salarsın ilk baş. Bide kuşları tok salma, kapatacağın zaman beslersin. Yani kontrol sende olsun, onlarda değil.

Nuri abi benim kuşum şu zamana kadar bir tek kümesin yanına inerken yaklaşık2-3 metrede atmıştı. Az önce kuşumu saldım ama yani aynısını yaptı yine çatıya gitti

kuşlarında muhtamelen bit vb. gibi parazitler olabilir bu yüzden cansız duruyorlardın, kuşlarına dikkatlice bak hareketleri nasıl

Ne çok hareketliler nede az hareketliler çatıda genellikle sabit bir noktada duruyorlar

yerde pırıltı bırak aç uçur yem serp onlar seni görüp inecektir

Geri