Kuşların isalini kesmek için ne yedirmeliyiz veya hangi ilacı kullanmalıyız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kesh

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerim elmas
Meslek
dişçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar 2 çift mermeri m var yumurtlayacaklar yuvalarını yaptılar ama inanın ikiside isal durumunda ve bundan kesinlikle çok rahatsızlar durgunlar..acaba bana önereceğiniz bi ilaç yada yem varmı kolay yoldan?bilgilerinize şimdiden teşekürler.
saygılar
TAKLACI 35

karışık yem veriyorsan kes. pirinç ve buğdaydan başka birşey verme, çevreye biraz tuz ve kum karıştır, sularından elma sirkesini ihmal etme, ara sırada ballı sirke koy, doğal ilaçlar her zaman hayvanların gelişimi için daha faydalı olmuştur.ilaç konusunda ise birçok ilaç bulabilirsin buna çözüm olarak,

çek edilmiş bi formül vereyim sana bir enlektör kadar pepsi kolaya bilgigimiz aspirini ez ve sabah yarısını akşam da yarısını sık agzına asla kuşa tuz vs verme su kaybeden bi vucuda tuz asla iyi gelmez ishalde hayvan yemden düşer önemli diil sen sudan düşürme hayvanı bu formül iki günde keser

evet karışık yem veriyorum:(ama normal buğdayıda yemiyolar yiyolar da çok az doymadıkları zamanda bn üzülüyorum.bilmiyorum bakalım sizin tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıcam.sağolun varolun bilgiler için.
BU SİTEDE DAHA ÇOK ÖĞRENİCEĞİMİZ ŞEYLER VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU SİTEYİ KURANLARDAN ALLAH RAZI OLSN.
saygılarımla
TAKLACI 35

selam. ishal nekadar zamandır devam ediyor? rengi kıvamı nasıl? birçok hastalığın belirtisi olduğu için doğru teşhis koyup ona göre tedavi etmek gerekir. geçici bir durumsa arkadaşların tavsiyeleri işe yarayacaktır. ama ciddi bir rahatsızlık varsa kuşlarında ve bunun sonucunda ishal olmuşsalar ozaman mutlaka tedavi yoluna gitmelisin. google a güvercin hastalıkları yaz ve önüne çıkan linklere tıklayarak güvercin hastalıkları hakkında bilgi sahibi ol. kuşlarının rahatsızlık belirtileri en çok hangi rahatsızlığa uyuyorsa o rahatsızlığı tedavi eden ilaçları veteriner ilaçları satan eczanelerden edinerek kullan. ishal genellikle tek başına oluşan bir rahatsızlık değildir. çoğunlukla başka bir rahatsızlığın sonucudur. salmonella gibi. ecoli gibi bağırsak iltahaplanmaları gibi vs.
sonuç olarak ishal neden kaynaklanırsa kaynaklansın kuşun bağışıklığını zayıflatır. güçten düşürür performans kaybına sebep olur. önlem alınmazsa kötü sonuçlar doğurabilir. ciddiye alınmalıdır. kuşların önünden suyu eksik etme imkanın varsa sularına mutlaka elektrolit kat. diğer kuşlarla teması kes ve kümes temizliğine özen göster. kolay gelsin.

güzel kardeşim en kolay yoldan çay posasının üzerine bir miktar tuz atarak ver onlara ilk başta yemeseler bile yiyeceklerdir onu bi sıkıntı kalmaz tuzla kaybettiği suyu tekrardan su olarak alacaklardır 3 yada 4 gün içerisinde kesin çözüm alırsın şimdiden geçmiş olsun!

Kuslarınıza çay demi ve ya pirinç vermenizi tavsiye ederim. İçilen çayın poza kısmını kuslara verirseniz ishal vakasıyla karşılaşmazsınız.

Geri