albasansefa
Üye
- Ad Soyad
- sefa albasan
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
Sa Oncelıkle Herkese Hayırlı Aksamlar Diliyorum Kardeslerim Ve abilerim, Kuslarım Oncelerı Cok saglıklılardı Havalar ıyıyken, Birden de Havalar Biraz Soguyunca Kuslarda Kırgınlık Meydana Geldi. Sitede Takıp ettigim Ve Tedavilerde Uygun göruldugu İlaclardan Aldım Uyguladım ama Sonuc YIne Hüsran Kuslarımda Bi degisiklik yok Tüylerde Kabarıklık Ve kafa icine Pusma görüyorum. Balya Balık Yagı Hapı Kullandım, Vitaform Kullandım, Vitamin Ve Kendi Bildigim yöntemleride Uyguladım Ama yinede Basaramadım. Kumesımı Hergun Temızlerım Suluklarını Hergun Yıkarım Kuslarıma Duzenlı Bi sekilde Banyo Yaptırırım ama Yinede Kuslar eskisi Gibi canlanmıyor Yani Bi uyusukluk var gibi ne kullandıysam fayda olmadı ne bi duzelme nede Kotuye gitme gibi bi durum soz konusu oldu. Yardımlarınızı Beklıyorum ne yapıcamı Sasırdım artık.
Bu arada Kumesım
Boy: 130 cm
yukseklık 110 cm
derinlik 120cm
ve kumesımde su an 5 cift kus var acaba kumesın darlıgı ve kusların cok olmasından kaynaklanıyor olabılırmı?
Bu arada Kumesım
Boy: 130 cm
yukseklık 110 cm
derinlik 120cm
ve kumesımde su an 5 cift kus var acaba kumesın darlıgı ve kusların cok olmasından kaynaklanıyor olabılırmı?