Kuşların önünde suluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 848
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bugüne kadar 2-3 kümeste kuş besledim birisi yerde birisi çatıda falan vs. hepsinde kümesin içinde suluk kuşların önündeydi oyunlu besliyorum şimdiki beslediğim yer oda gibi bir kümes azönce sitede bir yazı okudum oyunlu kuşların aç ve susuz uçurunca daha iyi sefer yaptıklarını okudum ben kuşları düzenle saatte yemlerim ancak suluk hep önlerinde olur size suluğudamı yem verirken önlerine koyayım ? saygılar

kardeşim su önlerinde dursun bi zararı olmaz her hayvanın suya ihityacı vardır bu mantık bişey bence ha kuşlarını uçuruyorsan çok yemi al sabahtan yada akşamdan önünden uçurcağın zamn koy onlar yemi görünce inerler ama su onların ana besin kaynağı susuz kalmıi bi sporcu ne kadar koşabilirki ?

Hiç bir zaman uçmak üzere olan kuş dolu olmamalıdır. En az 4 ila 6 saat önce yem ve su işi bitmiş olmalı. Ayrıca iner inmez çılgın gibi su içmesine de engel olun azıcık içsin hemen ayırın biraz dinlendirin nefesi düzeldiğinde bırakın zaten çok fazla içmeyecektir. Bunun dışında normal kümes içerisinde zaten pislenmeyecek şekilde (askılı vs.) suluk ve yemlik bulundurulmalıdır.

Saolasının Hakan abi sağol Emre

Geri