malatyali44040
Üye
- Ad Soyad
- abdullah koç
- Meslek
- muhasebe
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size bu konuda katılamayacağımı belirtmek isterim.Malatya taklacıları görüntülerinin yanı sıra oyun karakteristikleride bir o kadar harika kuşlarımızdandır.Zannediyorum siz iyi bir malatya taklacısı izlememişsiniz.leeyukeen' Alıntı:ama takla atanları nadirdir saden atanlarda mardinler gibi atmıyo yani anlıyacan bunlar yer kuşu (süs)
bncede ben başkalarının öznel düşüncelerini takmam benim kuşlarımda renkleri şekilleri beğenilmez acık acık söyliyim ama oyunlarını gören adam gönderir kardeş satıyon mu satıyon mu ben saya besliyorum en güzel sayamda bi şeş kaplan kuşu yatırmıştım bir müddet yavrusunu almak için sonra catıya arkadaşlar geliyor diyolar bu mu oynağın senin yani anlıyacağınız başkasına bakmayın ne derlerse desinler catınızada insan getirmeyin benim başım yandı bir ara bir daha tövbe ettim xD ve gökhan @k abimede katılıyorrumgökhan @k' Alıntı:Mardin tek geçer hepsini demek,öznel boyutta bir söylemdir.Ben zamanında mardin ırkının neredeyse tüm çeşitlerini besledim.Bunun yanında çorum çıplağıda besledim.Bana görede çorumlardaki beğenimi mardinlerde göremedim.
Dolayısıyla güzel ve iyi gibi kavramlar kişiden kişiye değişen öznel boyutta kavramlardır.Bana göre iyi olan size göre iyi değildir vede size göre iyi olan bana göre iyi değildir.
En önemli olan nokta ise,kendimize en güzel mutluluğu veren kuşlara sahipsek ortada bir problem yok.Zaten hobimizinde güzelliği burada değilmi?
Herkezin kendine mutluluk veren ırkları beslemesi temennisiyle...
Gökhan arkadaşımın her kelimesine katılıyorum bence doğru olanda bugökhan @k' Alıntı:Mardin tek geçer hepsini demek,öznel boyutta bir söylemdir.Ben zamanında mardin ırkının neredeyse tüm çeşitlerini besledim.Bunun yanında çorum çıplağıda besledim.Bana görede çorumlardaki beğenimi mardinlerde göremedim.
Dolayısıyla güzel ve iyi gibi kavramlar kişiden kişiye değişen öznel boyutta kavramlardır.Bana göre iyi olan size göre iyi değildir vede size göre iyi olan bana göre iyi değildir.
En önemli olan nokta ise,kendimize en güzel mutluluğu veren kuşlara sahipsek ortada bir problem yok.Zaten hobimizinde güzelliği burada değilmi?
Herkezin kendine mutluluk veren ırkları beslemesi temennisiyle...