kuşların uçmaması konması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kurulum4530
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 836
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
dogukan
Meslek
oğretmen
İlgi Alanı
s.a arkadaşlar 2 sorum olucak lütfen cevap verin bn 14 yaşındayım yeni kuşcu olucağım abilerim bana yardım edin bilginiz varsa belirtin lütfen
1-) 1inci sorum kuşlarım konuyor yüksek bi bina var bizim evin karşısında arada uçuolar arada konuolar nasıl orayı onlara unutururum ve kuşlarımı istediğim zaman uçurabilirim aç uçur demeyin denedim uçmuyorlar konup hmn geliolar.

2.) 2inci sorum ise bizim oralarda kuşcu var alkış yapsın kuşları uçuo bnimkilere poşetle sopayla yürüyom bacadan kalkmıyolar hiç korkak deiler mahalede bonba patlıo herkezin kuşları uçuyor bunlar kalkıp mermere konuyor anca yardım edin nasıl korkak olur kuşlarım bnimde.

abilerim kardeşimlerim ALLAH şimdiden hepinizden Razı Olsun dedğim gib yeni kuşcu olucağım lütfen yardım edin... :hungur: :utangac: :utangac: :hungur:

A.s kardesim
Kuslarini zamaninda cok ucurmaya kalkistiysan kuslari urkuttuysen kuslarin karsi catiya konmalari normal..kuslarin karsi catida kendilerini daha guvende hissettikleri icin oraya konuyorlardir..posetle korkutmaya calisyom diyodun bence bunu yapmamalisin..kuslarini da eline almamaya calis o zaman iste bi alkisla kaldirirsin butun kuslarini..yani kisacasi su kardesim kuslarini kendi catinda guvende hissettir o zaman baska yerlere konmazlar..benden sanada bi tavsiye kuslarini genelde ayni saatlerde ucurmaya calis

Kuşlar neden uçmuyordan ziyade kuşlar hangi sebeplerden uçmazlar bunları biraz sitemizde aramanızı önereceğim. Örneğin yumurtası vardır uçmaz, yuvaya alışmamıştır uçmaz, eşi uçmuyordur uçmaz, tüy dökümüne girmiştir uçmaz, kuşların tamamı uçmadığı için uçmaz vs vs. Biraz arama yaparsanız daha net yanıtlar elde edeceğinize eminim. İyi akşamlar diliyorum.

Geri