kuşların vakitsiz tüye girmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnan3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

adnan3444

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
adnan zengin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kuşlarımın çoğu şuanda tüy değiştiriyor bu mevsimde normalmi? uçuracak kuşum kalmadı kışın aldığım yavruların hepsi tüyünü değiştiremedi öldü bu vakitsiz tüy değişimi bi hastalık belirtisimi acaba anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim

kuslar saglikli oldugunda tuye girer.erken tuye girmesinin sebebi ondandir

yukarıda yazan abiye katılıyorum hayvan hasta olsa zaten tüye girmez bence senin kümesin ceyran yapıyor havalarda biraz serin gittigi için hayvanlar ölüyor öyle tahmin ediyorum.

gardaş ferhat kardeşime katılıyorum sen kuşlarına iyi bakıyorsun onuniçin erken tiye giriyor çabuk tüyden çıkmasını istiyorsan ya arpa ver yada bula bilirsen semiz otu ver hem tüye girmeyenleri tüye sokar girenlerinde bir an önce tüyden çıkmasını saglar yanlız tüyden sonra kuşlarına verdigin karışık yemi azalt anladıgım kadarı ile karışık yem ve minarel fazla kullanıyorsun kesmezsen yine tiye girerler şafak

kümesim ceyran yapmıyor ama şafak ağabeyin belirttiği gibi karışık yem kullanıyorum ve kümeste devamlı kuşların önünde mineral var yardımlarınız için sağolun karışık yemi kaç günde vermem lazım

s.a kuşlar saglıklı oldugunda tüye girerler hastalık belirtisi falan degildir,

saygılar ;

UFUK NEŞE..

ferro18' Alıntı:
kuslar saglikli oldugunda tuye girer.erken tuye girmesinin sebebi ondandir

bencede sağlıklı olduklarından tüğe girmişler kartlarına brşey olmaz ama yavrularına üzüldüm : :hayir:

kardes eger arpa veya karısık yem verıyorsan bu yemlerı kes arpada kesınlıkle verme devamlı tuye gırer bol bol banyo yaptır

Geri