Kuşların yumurtası olduğunda erkek kuş neden uçmaz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Ben burada çok merak ettiğim bir sorunun cevabını arıyorum. Aslında bilmiyorum yani sizlerinde kuşları öyle mi ama benimkilerin yumurtası veya yavrusu varsa erkek yumurtada yatarken dişi istediği gibi uçuyo ama dişi yumurtada yatarken erkek kuşlar uçmuyo... Kovalıyorum kovalıyorum uçmuyolar. Acaba bütün kuşlar mı böyle yoksa benimkiler mi böyle? Birde bunun nedeni nedir?

walla kardeş bendeyken tam tersi erkekler rahatca ucuyo dişiler ucmuyo biraz zorlayınca onlar da ucuyo :D

selamlar bu kuşun hangisi yavruya ve yumurtaya daha bağlıysa ve daha özveriliyse o kuş hemen kümese geri dönmek ister ondan ucmaz zaten yumurta 10 günlükken kuş maya hazırlar agır olur bunu yavru yumurtadan cıktıktan 5 güne kadar taşır buda etkendir. kuş ne kadar iyi bakıyorsa yavrusuna o kadar kümese dönmeye istekli olur.

123_123' Alıntı:
walla kardeş bendeyken tam tersi erkekler rahatca ucuyo dişiler ucmuyo biraz zorlayınca onlar da ucuyo :D

demekki genel bişey yok kuşa göre değişiyor...

tengelli' Alıntı:
selamlar bu kuşun hangisi yavruya ve yumurtaya daha bağlıysa ve daha özveriliyse o kuş hemen kümese geri dönmek ister ondan ucmaz zaten yumurta 10 günlükken kuş maya hazırlar agır olur bunu yavru yumurtadan cıktıktan 5 güne kadar taşır buda etkendir. kuş ne kadar iyi bakıyorsa yavrusuna o kadar kümese dönmeye istekli olur.

O zaman benim bütün erkekler eşine ve yavrusuna çok bağlı..
İyi bari kaçmazlar :D

Geri