KUŞLARINIZ YÜZÜYOR MU?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacker258
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hacker258

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan bekci
Meslek
yok
İlgi Alanı
SELAM HERKESE BEN İSTANBUL'DAN HAKAN
KUŞLARINIZ YÜZÜYORMU??
BEN KIRMIZI BİR LEĞEN ALDIM HAVA SICAK OLUNCA SU DOLDURUP KUŞLAR SUYUN İÇİNE GİRİYOR YÜZÜYOR SERİNLİYORLAR
SİZİN KUŞLARINIZ YÜZÜYOR MU

valla fazla derin bir kap koymadım yüzerlermi bilmiyorum ama. :hhh: . her zaman tepside su dolu oluyo yıkanıyorlar, içinde yatıyolar....
Ama kuşların yüzdüğünü ilk defa sizden duyuyorum :hmm: :haha:

Ever kuşlar yüzüyor yada bize öyle geliyor bizde de leğene benzer bişey var onun içine girip yüzüyorlar ördek gibi suyun içinde ama onların derdi yüzmek değil banyo yapmak

arkadaşlar her hayvan yüzebilir ama kanatlı hayvanların çoğu (güvercin tavuk vb.) suya fazla dayanamaz bütün tüyleri ıslanınca batmaya başlar eğer dikkat ettiyseniz çok uzun süre durmazlar dursalar bile batmaya başlarlar bende dediğiniz gibi bir leğene su dolduruyorum kuşlarda içine girip banyo ediyorlar amaçları sıcaktan korunmak fakat fazla süre durmazlar yoksa boğulup ölürler

Bizimkiler duruyor çünkü girdikleri şey boğulacakları kadar derin değil ayaklarını yere koyuyorlar bide su içmeleri için balkona bi kap koydum yavrularda orda banyo yapıyorlar

bende leğeni koyuyorum 40 tane kuş sıkış tepiş giriyorlar içine ama yüzdüklerini ve boğulduklarını sizde duyuyorm

Geri