Kuşluğa yeni başladım abilerim bi yardım etseniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuşçubaba36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Urun
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamun Aleyküm Bir Çift kuşum Var şuanlık 2 haftadır duruo ama yaşım 13 param yokki bir çift daha alim Bağcılardan bir çift hediye etcek varmı

fazla kuş demek fazla uğraş demektir. hazır yeni başlamışsın, kümesin de güzelse elindeki çiftin kanatlarını bantla hiç uçurma yumurtlat ve kendi yavrularını alarak çoğalt kuşlarını, hem bu işte ustalaşmış olursun hem de kümesini kendi kuşlarından oluşturmuş olursun.

(hediye eden de çıkarsa hayır deme tabiki) :)

istanbul yavuzda isen ben bagcılae yavuz mahellesindeyim gel hediye ederim

Aslında kardesimiz çok güzel bir söz söylemiş hediye etmek diye ( çünkü hediye etmek sünnetir ) bence güvercin hobisi olanların yardım etmelerini bekliyorum kardeşimize unutmayın herşey para değildir ( bursada ikamet etseydin ben şahsen verirdim herkesi de bu düşünceye davet ediyorum)

AFERİN KURTULUŞ :tamam:

saolasın abi isteyenin bir yüzü vermeyin iki yüzü karadır!

eved bence verılmelı ben kuslarımın hepsı bana hedıye etıler tanıdklarım ve bende kuznıme verdım 2tane hekes bırbırıne yardım etmelı ve daha ıyı ırk guvercın elde edılmlı dıye dusunuyorum

doğru söylüyosun serkan kardes keşke herkes senin gibi düşünse bu gibi kardeşlerimizn de hevesi gursağında kalmaz ( benim kütahyalı bir arkadaşım var tavşanlı ilçesinden bu sözü yazarken aklımada o geldi=

bnde tavsanlı göbeliyim zaten köyde duruyom

Hediye kuş verenleri sonuna kadar destekliyorum, ve bağnaz bencil düşünen, kuş vermeyen kimseleride Allah ıslah etsin diyorum.

Geri