Kusma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

asim123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım poyraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
S.a . Bugün kümese çıktığımda yavru miskiyi halsiz gördüm ve bir süre izledim sonra baktım kusuyor hemen kümesten uzaklaştırdım kümesimdeki kuş sayısı fazla değil 5 adet yavrularımda var korkuyorum acaba bulaşı bir hastalıkmıydı diye suları hergün değiştiriyorum taze su veriyorum kümesi sık sık temizliyorum . Daha ne yapmam lazım diğer kuşlara bulaştıysa nasıl bir ilaç öneririsiniz ornıtab işe yarar mı ?

kardesim suluklarına b, kapak çamasır suyu ve elma sirkesi koy. banyo sularınada aynını uggula hatta bir avuç kalın tuz at. ziraatten fiskiye al ve camasır suyunu sulandırıp yavruluklara duvarlara yerlere serp. haftada birde kuşlara vitamin verebilirsin. fazla karısık yem verme bilmedigin yerden yemalma. ilaçlı yemlerde kuşlarıa hasta edebilir. kümesine yabancı kuş sokma. kuşların pisliklerine bak egersıvı ve yueşilse hastadır kuşlar. bu kuşları kümesinden uzaklastır.

kardesim suluklarına b, kapak çamasır suyu ve elma sirkesi koy. banyo sularınada aynını uggula hatta bir avuç kalın tuz at. ziraatten fiskiye al ve camasır suyunu sulandırıp yavruluklara duvarlara yerlere serp. haftada birde kuşlara vitamin verebilirsin. fazla karısık yem verme bilmedigin yerden yemalma. ilaçlı yemlerde kuşlarıa hasta edebilir. kümesine yabancı kuş sokma. kuşların pisliklerine bak egersıvı ve yueşilse hastadır kuşlar. bu kuşları kümesinden uzaklastır.

Geri