Kuşta Halsizlik Pusma Kötü Koku Durgunluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samsunguvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Esat Usubütün
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Selamınaleyküm

Abilerim bugün kuzeniden iki tane posta aldım bitanesini zaten görmüştüm onda güzeldi diğerinide ona eş olarak ayarlamıştı vercekti işte biraz halsizdi dedi.

Sonra kuşları babam aldı ordan getirince o eş ayarladığının baya bi halsiz olduğunu farkettim kuyruk ucu kanat ucu pislik olmuştu kutudandır dedim elime aldım hafifti attım çok uçamadı zor uçtu süzülür gibi olurya işte biraz yem yedi sonra kenara çekildi pustu elime aldım gene ağzında pis bi koku geliyodu içine baktım çiçek tarzı peynirimsi şey yoktu sonra çatala bakiyim dedim isalmi diye isal de yoktu temizdi çatalı ama çatalını kokladım oda aynı ağzı gibi kokuyodu bende ayırdım kendi yuvamdan.

Şimdi size sorum şu benim o karantina kümesimle kendi kümesimin kapıları dik açı gibi birbirine yan duruyo bu hastalığı kuşlarıma havadan bulaşırmı vede hastalığı düzeltmek için ne yapabilirim ben öğrenci olarak baktığımdan eczaneden bulabiliyorum ilaçları ve makul fiyatta olursa sevinirim.

Teşekkürler..

eczaneden bulabiliyorum ilaçları ve makul fiyatta olursa sevinirim.EN UCUZ KORUMA METODU BUDUR ! AYDA 3-4 GÜN
LARGOPEN TOZ,NİDAZOL ŞURUP ,SANASOL ŞURUP KARIŞIMI 12 SAAT AKTİF ETKİLİ ..

BU REÇETE İSE İLK 3-5 AYDA KULLANILDIĞINDA SEZONA GİRİŞ İÇİN DAHA FAYDALIDIR..
guvercin-ilaclari-ve-vitaminleri/bir-cok-hastalik-ve-tek-ilac-ile-cozum-turker-oden-t20444-150.html

LARGOPEN ,RONIDOZOL ,VİTAMİN SONRASI YETERLİDİR.

2013 TE İSHAL KESİCİ ÜRÜN * NEOMİSİN SULFAT * TERCİH EDİLMELİDİR.3 GÜN ..

RONIDOZOLA İHTİYAÇ BİR SÜRE SONRA YOKTUR . GÖZTAŞI 3LİTREYE PİRİNÇ TANESİ KARIŞIM HARİCEN KONURSA 5-6 GÜN PAMUCUK OLMAMAKTADIR..UMUT COŞKUN ;GÖZTAŞI ÇÖZELTİSİNE SİRKE DE KOYMAKTADIR..DENEDİM SORUN YOKTUR..

ileti191613.html#p191613

türker abi öncelikle sağol benim kuşumda isal yok gibi gözüküyor vede ben tam olarak anlayamadımda bana almam gereken ilaçların listesini verebilirmisin vede direk onların nasıl kullanıldığını ?

vede bugün baktığımda daha hafifti kötü kokuyodu çatalına bakmak için çevirdiğimde pıt pıt ağzından pis su aktı kustu sizce düzelme ihtimali varmıdır geç mi kaldım ?

ECZANEDEN ÖNEREYİM DİYORUM.

largopen 250 3tl ( ÇAY KAŞIĞI TOZ)
sanasol vitamin şurubu 3 tl ( 2 KAPAK )
nidazol şurup 2 tl BU 3 İLACI AL ( 3 KAPAK ) * 2 LİTREYE HEPSİNİ KOY . 6-7 GÜN VER ..

HER GÜN TAZE

AĞZINDAN SU GELMESİ TABB İ Kİ GECİKMİŞ DURUM ..KOLAY GELSİN..

oyun kuşu vidomufacede baylaştım kuşçular org de baylaşamiyorum yardımcı olsanız sevinirim

VİDEO YÜKLEME HAKKINDA...

oyun kuşu vidomufacede baylaştım kuşçular org de baylaşamiyorum yardımcı olsanız sevinirim

VİDEO ÖNCE YOUTUBE,DAİLYMOTİON ,...GİBİ SİTELERE YÜKLENİP ORADAN KUSCULAR ORG A AKTARILABİLİYOR..
FACE GİBİ VİDEO YÜKLEYEMİYORUZ.

forum-yardimi/siteye-nasil-video-yuklerim-t16934.html

gönderen Ömer ÖZKURT » 18 Kasım 2008 23:56

***Çalışmalarımız sürüyor en kısa sürede sitemizin kendine ait video galerisi olucaktır.
Şu an yapım aşamasında. ***

Ömer ÖZKURT
Admin

Türker abi teşekkür ediyorum yardımların için ama dediğimiz gibi geç kalınmıştı sabah çıktığımda kuşum ölmüştü ):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri