Kuşta Pusma Durgunluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayyildiznet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Akif ayyıldız
Meslek
Internet Cafeci
İlgi Alanı
Kediler
S.a Oncelikle Kolay Gelsin Arkadaşlar, Kuşta Pusma Ve Durgunluk Var Fakat Kafama Takılan Konu, Kuşu Uçuruyorum Aşırı Derecede Yüksek Uçuyor Ve Çokta Güzel Oynuyor Havada Ama Gel Gelelim Kuş Indigi Zaman Yemini Yer Suyunu Içer, Ve Halsiz Bir Hale Gelir Acaba Bu Neden Kaynaklanıyor Siz Degerli Arkadaşlarıma Danışmak Istiyorum Çünki Hasta Veya Başka Birşey Desem Kuş Ne Uçar Nede Görür Ama Şöle Açık Sölüyüm Kümesimim En Güzel Uçan Ve En Fazla Oyuna Giren Kuşum Havada Bu Kuştur, Ama Işte Ne Hikmetse Indigi Zaman Kuş Pusuyor Ve Halsiz Duruyor Acaba Buna Ne Ilaç Verebilirim Durgunlugunu Pusmasını Alması Için, Şimdiden Ellerinize Saglık Diyorum

ayyildiznet' Alıntı:
S.a Oncelikle Kolay Gelsin Arkadaşlar, Kuşta Pusma Ve Durgunluk Var Fakat Kafama Takılan Konu, Kuşu Uçuruyorum Aşırı Derecede Yüksek Uçuyor Ve Çokta Güzel Oynuyor Havada Ama Gel Gelelim Kuş Indigi Zaman Yemini Yer Suyunu Içer, Ve Halsiz Bir Hale Gelir Acaba Bu Neden Kaynaklanıyor Siz Degerli Arkadaşlarıma Danışmak Istiyorum Çünki Hasta Veya Başka Birşey Desem Kuş Ne Uçar Nede Görür Ama Şöle Açık Sölüyüm Kümesimim En Güzel Uçan Ve En Fazla Oyuna Giren Kuşum Havada Bu Kuştur, Ama Işte Ne Hikmetse Indigi Zaman Kuş Pusuyor Ve Halsiz Duruyor Acaba Buna Ne Ilaç Verebilirim Durgunlugunu Pusmasını Alması Için, Şimdiden Ellerinize Saglık Diyorum

S A AKİF KARDESİM ASLINDA AÇMIS OLDUGUNUZ BASLIK ALTINDA SİZİNKİNE BENZER BASLIK VE CEVAPLAR VAR

AMA HEMENDE İLACA SARILMAYINIZ EGER KUS KALITELİ PERFORMANSLI BİR KUSSA HALDEN DÜŞTÜGÜNDEN BİTKİN BİR HAL ALIR YEM YEMEK BİLE İSTEMEZ DİNLENMEK İÇİN BİR KENARDA BÜZÜSÜR DURUR YOK HASTA İSE ZATEN HER ZAMAN UÇURAMAZSINIZ AMA UÇUYOR OYNUYOR DİYORSUNUZ YAPACAGINIZ SEY DİNLENDİREREK UÇURMAK BAKIMINI YAPMAK SARFETTİ EFORU ENNERJİYİ TEKRAR KAZANMASI İÇİN DİNLENDİREREK UÇURUN YOK HASTA İSE SİTEMİZDE ARAMA YAPARAK TEDAVİ SEKİLLERİ VAR OKUYARAK UYGUN TEDAVİYİ UYGULAYIN GECMİŞ OLSUN

SAYGILAR

evicap 100 ( e vitamini)ve selenyum-06 haplarını eczaneden al. evicap yumuşak kapsülden 1 adet, selenyum hapınıda kır 3-4 böl 1 adedini evicap 100 ile birlikte ver.

Teşekkür Ederim Muharrem Abi, Evet Sitede Aradım Bir Çok Başlık Açılmış Ama Hiç Birisinde Benim Sorunuma Benzer Sorunları Oldugu Için Konu Açtım Kusura Bakmayın, Ama Dediginiz Dogru Olabilir Çünki Iç Hastalık Veya Dış Hastalık Olsa Sanırım Kuş Yem Yemez Uçmaz Performans Saglamaz Ama Bu Kuş Dedigim Gibi Kümesimin Şuan En Iyi Uçan Ve Performans Gösteren Kuşu Diyebilirim Fakat Işte Gel Gelelim Indigi Zaman Kuş Kendisinden Geçiyor Kuşu Günde 2 Defa Uçuruyorum Sabah Ve Akşam Üzeri Serinlerde Acaba Günde Tek Sefermi Uçursam?

Sanada Teşekkür Ederim Zekeriya Verdigin Bilgiler Için

EVET AKİF GÜNDE 2 KEZ NEFESLİ OLMUS KUSA FAZLA GELİR SİZ GÜNDE BİR KEZ UÇURUN DAHA ÇOK DİNLENMİŞ OLUR HATTA 2GÜNDE BİR UÇURUN DEGİŞİKLİGİ FARKEDECEKSİNİZ

SAYGILAR

Teşekkür Ederim Muharrem Abi Dediginizi Yapıcam Inş Güzel Sonucu Sizlerle Paylaşırım

ayyildiznet' Alıntı:
Teşekkür Ederim Muharrem Abi Dediginizi Yapıcam Inş Güzel Sonucu Sizlerle Paylaşırım

TABİ UÇMADIGI ZAMANLARDA YAYILSIN BANYO VER DÜZENLİ BAKIMINIDA UYGULA CAN BOGAZDAN GELİR MİS DERLER

Kuşun Resmini Çektim Birde Resmini Görün Arkadaşlar

ayyildiznet' Alıntı:
Kuşun Resmini Çektim Birde Resmini Görün Arkadaşlar

akif biraz daha yakından çekebilseydin daha iyi görebilir emin olurduk sen o kusu hiç uçurma gördügüm kadarıyla kus tüyde yeni çıkan filizler ucarken ve oyunda kusu çok yıpratır indikden sonra büzüsmesi tüyle alakalı o bol bol banyo ver tüyden çıkana dek uçurma uçurursan hem kus pert olur hem performansı düser hemde canı yandıgından kaybedebilirsin biraz sabret tüyden çıksın

Şimdi Muharrem Abi Kuşu Yakından Çekemedim Akşam Üzeri Yemek Yerken Balkonda Dikkatimi Çekti Aklıma Geldin Çektim :))

Fakat Kuş Tüyde Diil Abi Telekleri Falan Yerinde Ama Acaba Tüye Giremedigi Için Olabilme Ihtimali Varmıdır Abi

devamlı uçan kus tüye geç girer giremezse böyle stres yasar sen o kusu bir kaç gün kaldırma bol banyo ver bak nasıl tüye girecek zaten uçurmaya devam edersen tüye giremedigi için ölebilir kus bırak yatsın tüye girsin akif

Teşekkür Ederim Abi Zaten Bir Hafta Kadar Tam Oyunu Söker Diye Tahmin Ediyorum Tam Söktügü Zaman Kanat Kuyruk Çekip Yatırcaktım Kanatlarını Kuyruklarını Getirene Kadar, Ama Ben Dedigin Gibi Artık Uçurmuyum Abi Çok Teşekkür Ederim

ayyildiznet' Alıntı:
Teşekkür Ederim Abi Zaten Bir Hafta Kadar Tam Oyunu Söker Diye Tahmin Ediyorum Tam Söktügü Zaman Kanat Kuyruk Çekip Yatırcaktım Kanatlarını Kuyruklarını Getirene Kadar, Ama Ben Dedigin Gibi Artık Uçurmuyum Abi Çok Teşekkür Ederim

kanatlarını çekme hiç bir kusun yatıracagın zaman degiştirecegi kanatları kes o zamanla kendi atar kusda kanat çekmek kusu çok geri götürür

Verdigin Bilgiler Için Çok Teşekkür Ederim Abi, Dediklerini Uygulucam Inş Güzel Sonuç Alırım

S.a abi benim kuşumdada böyle halsizlik vardı ama çok uçuyodu kuşlar bu mevsimlerde tüye girmeye çalıştığı için pusar ve durgun olurlar bence senin kuşunda tüye giriyordur ona biraz vitamin takviyesi yapabilirsin :)) benim önerim bunlar kolay gelsin

Teşekkür Ederim Zaten Vitamin Olarak Haftada 2'şer Gün Arayla 2 Defa Neo Terramicyn + Vitamin Tozu Kullanıyorum Vitaminlerini Yeterince Alıyorlar Sanırım :))

güvercinde bence iç parazit var parazit ilacı vermeniz gerekir verdikten sonra ertesi günü vitamin ver ve 15 gün sonra tekrar iç parazit ve tekrar ertesi gün vitamin ver düzelecek kesin cözüm kuşu ucurma bence daha cok kırılır :tamam:

s.a
bir çözüm bulabildnmi kuşa... benim yeni yavrular ayı o şekil pusuyorlar..sürekli.. haraket yok.. mutsuz gibiler..
pislikle karışık yem yemesi karın ağrısı yaparmış çok asitli psilikleri olduğu için.. ondan da oabilir dediler... ama tedavi için ne gerekiyor bende bulamadım...

Geri