KUŞTAN PARA KAZANMA YOLLARI BUYRUN BEYLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERSANERSAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ERSANERSAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ERSANERSAN
Meslek
GEMİCİ
İlgi Alanı
BİLGİSİ OLAN İKİ KELİME YAZSIN....İŞSİZ ÇOK İNSAN VAR KUŞ SEVDALISI BU İNSANLAR KUŞ YÜZÜNDEN İŞSİZ KALMADI ÖZGÜRLÜKÇÜ RUH VARDIR HER KUŞ BESLEYENDE(SEVDİGİ İŞTEN PARA KAZANSIN İNSANLAR)HİÇ DEGİLSE GÜNÜ KURTARSINLAR..PAYLAŞIN DOSTLAR....BU CAMİİADA ÇOK KUYUMCULAR İŞ ADAMLARI VAR ONLAR ZATEN KURTARMIŞLAR KENDİLERİNİ BEN GÜNÜ KURTARAMAYAN DOSTLARDAN BAHSEDİYORUM...

ERSANERSAN' Alıntı:
BİLGİSİ OLAN İKİ KELİME YAZSIN....İŞSİZ ÇOK İNSAN VAR KUŞ SEVDALISI BU İNSANLAR KUŞ YÜZÜNDEN İŞSİZ KALMADI ÖZGÜRLÜKÇÜ RUH VARDIR HER KUŞ BESLEYENDE(SEVDİGİ İŞTEN PARA KAZANSIN İNSANLAR)HİÇ DEGİLSE GÜNÜ KURTARSINLAR..PAYLAŞIN DOSTLAR....BU CAMİİADA ÇOK KUYUMCULAR İŞ ADAMLARI VAR ONLAR ZATEN KURTARMIŞLAR KENDİLERİNİ BEN GÜNÜ KURTARAMAYAN DOSTLARDAN BAHSEDİYORUM...

s a ersan kardesim bu ugrasa gönül verenler adabıyla yapabilenler kusu kuscuyu sevenler paradan ziyade
bir askla sevgiyle ugrasanlardır ama tabi bu işi sırf ticaret amaçlı yapanlarda vardır yada ekmegini bu ugrasdan kazananlarda vardır vede sırf bu işi rant için yapanlarda vardır ama camia olarak bu ugrasa gönül verenler olarak esiyle dostuyla arkadas çevresiyle zevk için yapanlarda çok fazladır zaten birazda bu ugrasın içinden çıkılmaz duruma gelmesi rant olarak algılandıgından pek çok kişilerde magdur edilmiştir emekleri paraları ziyan olmus bosa zaman kaybetmişlerdir karsılıgınıda görememişlerdir burada hiç kimsede alana satana zaten bir sey demiyor lakin bu çatı altında bir aile olarak çok sevdigimiz bu ugrası daha iyi yerlere getirebilmek kendimizi bilinçli geliştirebilmek fırsatcılara rantcılara emek hırsızlarına fırsat vermemek adına bu düşünceye sahip insanlaraı azaltma gayretini gösterebilmeliyizki daha iyi seylere sahip olalım genç yeni yetişenlerin alt yapılarını daha saglıklı kurmalarına vesile olabilelimki geriye dönük yasanılan olumsuzlukları yeni yetişecek kardeslerimiz yasamasınlar ugrasımız mesafeler kat etsin

SAYGILAR

Ersan Bey günü kurtarmak için bu iş yapılmaz. Yalnızca güvercin alım satımı yaparak yaşamını nitelikli bir şekilde idame ettiren ben birisini tanımadım. Kaldıki bu güzel hobiyi gerçekten hak ettiği yerlere getirebilmek için bu durumların önüne geçmeliyiz diye düşünüyorum. Bu hobiyi bu güzel hayvanlara maddi ve manevi eziyet etmeden yapan büyüklerime saygılar, küçüklerime sevgilerimi sunuyorum...Sağlıcakla kalın...

ya üreticilik yaparsın yada sağlam oyunlu kuşlar çıkartarak adını duyururr ve fazlalıklarını satarak gelir elde edersin.

bir işi para için yaparsan o işi edebiyle yapmadığın sürece kısa süreli bir gelir elde edersin.

Bnde öyle düşünüyorum bu işin ticaretini yapan insanlar genelde iyi niyetli olmuyorlar.Örneğin burda antalyada kuş piyasası çok pahalı hiçbir kuşu kendi değerlerinden satmıyorlar.Çolul çocuktan toptan 5 liraya aldığı güvercini adam 25-30 çekiyor hiçbir yem yedirmeden emek harcamadan yüzde 500 kar koyuyor üstüne

Bozaksala' Alıntı:
Bnde öyle düşünüyorum bu işin ticaretini yapan insanlar genelde iyi niyetli olmuyorlar.Örneğin burda antalyada kuş piyasası çok pahalı hiçbir kuşu kendi değerlerinden satmıyorlar.Çolul çocuktan toptan 5 liraya aldığı güvercini adam 25-30 çekiyor hiçbir yem yedirmeden emek harcamadan yüzde 500 kar koyuyor üstüne

işte bu tip kişiler piyasada kısa süreli kar elde edebilirler 1 kere kuş alırsın istediğin gibi çıkmazsa birdaha sözüne güvenmeyip kuş alışverisi yapmazsın olur biter. aynısı buradada var adam yalvarıyor ufak cocukalrdan beter 5 tl vereyim diyee köşeyi dönünce kuşa öyle bir marifetler ekliyorkii geri satın alasın gelir duydugunda :D

:ckmk: :heyo:

Hakkını vererek kaliteli kuş üretimi bir nebzede kar getirir fakat bu işe bağlanarak günü kurtarmak gerçekten çok zor ve yapılan iş daima profesyönelce olmalı diye düşünüyorum insanlara güven zordur çok bilirim gönlü kırılmasın diye zararına kuş verdiğim insanları ben 10a verdiysem 5 dk sonra benim kuşuma 50 60 diyenleri çok gördüm ve bu piyasada böyle insanların varlığını bildiğimden dolayıda aşırı üzülüyorum...

bence bu işten öle para kazanılmaz yani kuş parasıyla bu zamanda gecinilmez
bundan 6 7 sene önce o kostüm kuşları modası başladığında parayı kazanan kazandı
o sarı kafalı basık percemli 1e 1 -- 2ye 2 aynalı miskiler ilk çıktığında milyar para ediyodu büyük şehirlerde
o zaman üretim yapıp satanlar parayı kazandı
bu zamnda kostüm kuşuda para etmiyo
şebapta masa kuşları piyasası da bitti
bu işte kazanç zorlaştı ona uğraşana kadar al 2 çift oyunkuşu at havaya izle
kuşlar inincede git iş ara çalış devir emek devri hayat zor
saygılar

bu işten para kazanılmaz demeyin.Mesela ben kuşçluk demiyeyimde kuş besleyeli 1 seneye yaklaşıyor söz meclisten dışarı ben böle tehlikeli adamları daha önce görmedim emin olun bi çok hırsız tanıdım ama bu kuşçuluk nasıl bişeyse saniyede 20 yemin eder anasına babasına küfür eder..Yani kişiligini bilmedigim adam olsun 90 yaşında olsun kuş konusunda zerre güvenmem imkansız.Neyse sonuca gelirsek kuş beslemek her nekadar zevk işi olsada bir maliyeti var aslında yüklü bir maliyet yemi suyu ilacıı ama şu kesinlikle olmamalı bir insan geçimini buraya baglamamalı.Dernekten 20 aldıgı kuşu pazarda 40 satmaya çalışmamalı.He şu olur ztn güzel kuş beslersen kuşa emek verirsen kuşlara düzenli güvenli ortamı saglarsan o kuşların istemesende yavru büyütücektir ve sen onlara gönül verdigin taktirde mutlaka alıcısı olucaktır saygılar..

ben şahsen kuştan para kazanmak istemiyorum sadece bazen tek bi kuş satarım diğer kuşların yıllık yemi gibi masrafları karşılasın yeter kuştan sermaye olmaz arkadaşlar bi hastalık gelir,hırsız gelir,gelincik girer al sana sermaye o yüzden kuşa para bağlamayın ihtiyacınızı alın uçurun.benim için önce iş sonra kuş gelir hayat şartları malum çalışmak gibi bi ihtiyacım olmasa kimseye bu kuşlarında tüğünü satmam sadece arkadaşlarıma hediye verirdim herhalde.

Güvercin sektöründe ,yemi, ilacı, malzemesi baya bir para dönmekte, bu sektörde gecimini sağlayan coktur fakat günümüzde kuşculuk tcarete dönmektedir çünkü iyi kuşa sahip olma isteği çoğu kimsede var, emek olmadan sadece parayla bu işler olmaz dışardan cok para verip damızlık alırsınız, hastalanır yada çalınır bu işler yapmak için kuştan anlamak gerekir, kötu kuştan bile çalışılılarak iyi kuşlar elde edersiniz bu öncelikle zevktir, hobidir eğer para ön planda olursa, yalancı olursunuz, bir kuş alan birdaha almaz sizden.Öncelikle , zaman, mekan, finanasman, alım satım en son iş.Fakat toptan alıp parekende satanlar bu ara cok revacta, ne emek harcıyorlar nede fazla zaman mezattan alıyor bir gün sonra pazarda satıyor.

bazı arkadaş ve abilerimizin de yazdığı gibi kuşların gideratları oluyor madem herkez kuşları bugday mısır arpa gibi besinlerle besliyorlar bunların ticaretini yaparak para kazanabilirsiniz. güvercin malzemeleri yemleri gibi şeyler satarak ve birde yan kıyıda kösede 2-3 kuş besleyip yavrularını satarak para kazanırsın ama bu sana istediğin mevlayı sağlamayabilir.

yada en basitinden marketlerden saglam kutuları topla pazarda kutu sat 50 kurus 1 tl gibisinden bant sat ip sat bit ilaçları ve diğer ilaçlardan sat ufak bir stant işini görür. 1 günde 50 tl para kazansan güzel bir para bazı kişiler 50 tl ye 2 gün çalısıyorlar.

Geri