sibersahne' Alıntı:
Kuşçuyu yorumlamak kimsenin haddine düşmez diye düşünüyorum.Herkesin kendince bilgi birikimi yada tarzı vardır.Kuşçuluğu herkes kendine göre yorumlayabilir.Lakin, kuşu yorumlarken kuşun eksiklerini özellikle belirtmek gerekir.Kuşun eksikliklerini belirtmekte gösterilen hassasiyeti kuşun olumlu artılarında da göstermek gerekir.
Kısacası kuşu yorumlarken doğruları söylemek gerekli.Sonuçta en iyisini bulmak adına insanları yönlendirmemiz lazım.Bunun için bir kuşta bulunan tüm eksileri ve artıları açıkça belirtmemiz lazım.Bu gün yorumum dan kırılmasa yarın daha uzun bir süre sonra daha çok üzülecek.Bunca ay, yıl bu kuşları boşuna besledim dememesi lazım kuşçunun.
Şahsen etrafımda kötü kuşa beni üzmemek için iyi diyen arkadaşlarımdan dolayı 8 aydır boşuna yem verdiğim hayvanları besledim.3 gün önce 4 çift hayvan hediye gönderdim.Hoş arkadaşlarımın hayvanlarından iyi oynuyorlardı lakin nadide kuşlar değildi.Temizleri şimdi ayırdım yolum devam ediyorum.
Bence doğru söylenen sözde hata olmaz.
kuscuyu yorumlamak da elestirmekde daha dogru düşünenlerin haddi olmalı ne demissin sırf üzülmemen için iyi diyen arkadasların oldugunu ama bosa ugrasdıgını elinden çıkardıgını demissin sana onu diyenlerde arkadas da olsa kuscu degilmiydiler
simdi mesela sırf çıkarını düşünerek kötüyü iyi göstererek bir sekilde sizi kandırarak 3 kurusluk kusu size çok iyi diye satmaya çalısanda kuscu degilmi bu ve benzeri kişileri elestirmek yorumlamak kişileri aydınlatmak uyarmak adına neden haddimiz olmasın hatta bu anlayısa sahip kişileri bırakın yorumlamayı elestirmeyi her zaman teshir edilmeliki kişiler aydınlansın tanısınlar aldatılanların durumuna düşmesinler yanlıs olan her sey elestirilmeli elestiri yoksa iyide yok dogruda işte bunun içindirki her zaman dile
,
getirdigimiz elestirilere katlananlar vede en önemlisi tahammül edebilenler aranılana dogrulara iyilere ulasırlar
burası kuscular org olarak daima akan bir pınar bu pınardan susayan her kes istedigi kadar içebilirler kimi eliyle içer kimi tas ile içer kimileri destilerini doldurur kimileri sadece serinlemek isterler yani her kes istedigi kadar alabildigi kadar ını alırlar yıllar gecerde arkalarına baktıklarında kazananlar kaybedenler ah vah edenler tesekkür edenler beddua edenler sevinenler üzülenler belli olurlar yani anlama alma bilebilme tecrübe edinme en önemliside uygulayabilmedir bilmek yetmez uygulayabilme yoksa bilebilmeninde hiç bir önemi yok
saygılar