Kuşu martı götürdü :((((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan t2kral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

t2kral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yakup BEKLER
Meslek
Öğrenci---Bilgisayar---
İlgi Alanı
bugün Erken açtım kümesi bi tane halsiz kuş vardı uçmasın diye kanadı bantlıydı eşiyle ikisini c.tesi günü iade edecektim.ama bende nerde öyle şans sabah kuşlar uçtu normalde tekmeyle zor uçarlar ilgilenmedim uyudum.çatıya çıktımda bi de baktım kuş kayıp kedi olamıycağına göre martı götürdü kuşu 2 gün daha bekleyemedi ş.... hayvan başka kuş götürse olmuyo. 4 kuş aldım dernekten 1 tane sağlam çıktı oda başka bi kuşçunun kuşla aşleşti bi daha gelmedi.benim ne şansım varda kuş besliyosam. :(((( :sinirli:

Öncelikle geçmiş olsun. Ama kuşu martı aldığı nerden belli ki? Yani kuş halsizdi diyosun belki doğru düzgün uçamadı sokağa düştü hemen küçük çocuklar aldı... Sana tavsiye kuş alırken hemen alma kuşu biraz yerinde izle mesela kafeste duruyosa bak fazla tünüyosa alma... Tekrar tekrar geçmiş olsun...

SİNAN ÖZTEKİN

Martı; yavru, halsiz, hasta kuşları affetmez, anında götürür, götürmekle kalmaz, başına musallat olur, sakın bu aralar dışarda kuş bırakma.

Sağlık olsun, kalan sağlar bizimdir.

saolun. martının aldığına eminim kedi çıkamıyo çıksa bile kalıntı olur tüy falan.kuş düşemez ztn halsiz uçamıyodu direk yere inecek kadar dengesizdi.kanadını bantladım o yüzden diğerleri uçmuş o kalmış almış gitmiş onu. halsiz kuş alma durumuda şöyle oldu.tanıdık kazığı yedik ama götürcem cumartesi günü alsın kuşunu parasında değilim bize oyunlu diye verdiği kuş bırak oyunu düz posta gibi uçsa öpüp başıma koycam duvardan duvara zor kalkıyo.tanıdık diye bakmadan aldık. neyse şurda az kaldı . KIRIkkaLe den getircem kuş taklacı onları sinirlenmeden uçururum.çünkü uçuyolar verdiğiniz yemin hakkını veriyolar yani..
SAYGILAR...

Gökay usta kalan sağlar bizim diye diye kuş kalmadı :)))))

martı götürmüş olabilir birçok kez bizim çatıya indi :D azmı süpürgeyle kovaladım ama kanadını bantladım demişsin kuşlar kanatları bantlı olabilir bile 1 metre sıçraya biliyor benim bazı yeni aldığım kuşlarda o yolla aşağıya atlıyordu o yüzden bantlı kuşun varsa çatıda dur veya çıkarma

o kuş ztn biraz halsizdi kanadını çözüp uçuruyum dedim aşağı düştü :((( atlayıp kediye yem olmasın diye bantladım ztn cumartesi tekrar aldığım kişiye götürecektim ama nasip olmadı erkeği götürdüm artık ben yokken kuşları açık bırakmıyorum

Geri