KUŞU RAHATSIZ EDER Mİ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icessberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

icessberg

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Gülhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamunaleyküm..abilerim,kardeşlerim öncelikle iyi akşamlar..dün akşam kafesimin yanına kuşlarımla beraber bir kuş daha geldiğini fark ettim kuşu aldım ama kuşun kanadında

resimdede fark ettiyseniz bir yara olduğunu fark ettim..sizce kuşun uçmasını veya rahatsız olmasına sebep olacak birseymi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.birde kuşun cinsini bilmiyorm o konudada fikri olanlar yazarsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0478.webp
    Fotoğraf0478.webp
    146.5 KB · Görüntüleme: 1,248
  • Fotoğraf0479.webp
    Fotoğraf0479.webp
    123.8 KB · Görüntüleme: 1,214
kuş mardin kuşu. kanadındaki ur'un ucmasını engelleyip engellemedigini sen bileceksin. bazen cok engeller bazen ise fazla bir etkisi olmaz. genelde ucmasını engellemeyen ufak urlara dokunmaz kuscular. ama büyürse ya da zaten büyükse tedavi ettirilebilir. igne falan vuruyorlar sanırım. kuşu bir süre müşahade altında tut hastalıgı falan varsa kümese alma. sonra eger ise yarayacak bir kuş ise ona bir iyilik yap ve tedavi ettir.bir bilen kuscu yada veteriner oraya bir igne vurucak ve eger işe yararsa ur ufalıcak.

Enes o ur çok büyük ne kadar tedavi edersen et başka yerinden yine patlar ki astarı yüzünden pahalıya gelir bence sal gitsin

yorum için teşekkür ederim abi..ama kuş eş tuttu burda başka bir mardinle damızlık olarak kullansam nasıl olur ?

Kullanabildiğin kadar kullan o zaman dekort diye bir ilaç var onu dene yada hıc elleme besle besleyebildiğin kadar

Geri