Kusum alısmısmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
simdi benım 1 cift kusum war ıkısınde kanatlarından 5 er tane cektım 1 hafta boyunca bunları saldım yerde gezdıler koydum yuvaya sımdı cumartesı gunu erkek catıya cıktı bı uctu gıttı 2 gun ortalıkta yoktu salı gunu sabahı baktımkı gelmıs ve kızıda saldım cıkarttım ıkısını yemledım sonra yuvalarına koydum sımdı bu erkek alısmısmı 2 gün sonra geldıhıne gore kacıp ta?

Selamlar biz sana ne desek yanlış olur.kuş alışmıştır deriz sonra kaçar size güvendim kaçtı olur.alışmadı desek yine olmaz.sen iyisimi kuşlar çoğalana kadar uçurma erkeği kaldırmazsan kaçmaz ama dişinin kanadını bantla.yavru yapsınlar 4-5 çift olsunlar uçurursun. :evet:

kuş alışmış olabilir ama benim anlamadığım kuşları yuvaya sen mi alıp- koyuyosun... Yada yuva nasıl ki sen koyuyosun. Eğer yuva normal girip çıkabilecekleri yerde ise %90 alışmıştır...

Kanatlarini cektigin halde ucurmayi dusunuyorsun ? kus oyle ucamazki benim bildigim , zar zor ucar ama fazla yukselemez ve fazla ucamaz belki 1-2 tur atip kendini baska yere atar.Benim anlamadigim olay bu , kanatlari halen cekikmi ?

kardeş dediğine göre daha 1 hafta olmuş 5 er kanat çektim diyosun bu kanatlar 1 haftada çıkması mümkün değil yani uçamaz ama nasıl gidip de 2 gün gidip gelmediğini anlamadım ama geldi diyosun önemli olan sen yine dışarı çıkarmaya devam et sen kaldırma kuşlar çatıya çıktığında da ürkütme kendi çıksın insin o zman alışır ama önce ilk yavrularını beklesen daha iyi olur ama farketmez sen bilirsin

Fenerbahcem' Alıntı:
Kanatlarini cektigin halde ucurmayi dusunuyorsun ? kus oyle ucamazki benim bildigim , zar zor ucar ama fazla yukselemez ve fazla ucamaz belki 1-2 tur atip kendini baska yere atar.Benim anlamadigim olay bu , kanatlari halen cekikmi ?
hyr kendı uctu gıttı baska catıya catıdan catıyo gıttı 2 gun goremedım sonra geldı sabah yanı kendı ıstehıyle uctu nasıl uctuhunu bende anlamadım:)

kanatlarıda 1 haftada büyümezdi sanırım ama bakıcam bugun

polllat' Alıntı:
kuş alışmış olabilir ama benim anlamadığım kuşları yuvaya sen mi alıp- koyuyosun... Yada yuva nasıl ki sen koyuyosun. Eğer yuva normal girip çıkabilecekleri yerde ise %90 alışmıştır...
kusları ben alıp koyuyorum ama erkehı nasıl olduysa uctu catıdan catıya gıderek kayboldu 2 gün sonra gene geldı bende anlamadım nasıl geldıhını

123_123' Alıntı:
kardeş dediğine göre daha 1 hafta olmuş 5 er kanat çektim diyosun bu kanatlar 1 haftada çıkması mümkün değil yani uçamaz ama nasıl gidip de 2 gün gidip gelmediğini anlamadım ama geldi diyosun önemli olan sen yine dışarı çıkarmaya devam et sen kaldırma kuşlar çatıya çıktığında da ürkütme kendi çıksın insin o zman alışır ama önce ilk yavrularını beklesen daha iyi olur ama farketmez sen bilirsin
bende anlamdım nasıl uctuhunu ama uctu bu bı gercek 2 side geldihinde herzamankı yerlerine gittiler elimle cıkarırım ve hep o yere gıdreler avlanın kıyısına gene oraya gelmıs

ları çekik halde iyi gelmiş çünkü 1 haftada o kanatlar tam olarak gelmez...sen genede eger kuşların şu an yuvadaysa 1 hafta daha kanatları bantla yerde gezdir kümes girip çıksınlar 1 hafta sonra gene erkegi tek aç uçur..baktın erkek uçup geliyo 2 gün sonra dişiyide atarsın..ama kanatlarını hiçbir zamn çekme

kuşlar yuvalarına kendileri girip çıkarsa onlar için daha iyi olur. Çabuk alışırlar...

selamın aleykum gardaşım kim ne derse desin kuslarında salam damar varmış ki; 2 gun sonra gelmiş bana sorarsan baska kus almaa onları uret;;; İZMİRDEN SAYGI VEEE SEVGİLER

alışmış çünkü saldıgın zaman geri gelmiş

Merhaba erkek kuş kanadı çekikde olsa kuvvetli oldundan uçmuş olabilir.Ama bence dişiyide salma neolur olmaz garanti olsun sanırım başka kuşun yok arkasından uçuracak dikkatli olman gerekli.

kanatlarından 5 er telek çekilen kuş 1 haftada ucamaz. Sanırım 1 ay önce çektin.

O 1 ayda da kuş alışmıştır dogal olarak.

:) Komik bi yazı olmuş ama sorununu Çok güzel samimi bi şekilde anlatmışsın. Kuşları etrafta korkuluk veya dam varsa orayı geçmeyecek Şekilde aç şekilde kaldır. yerde birkaç tane aç güvercin kalsın sonra yere azar azar yem atmaya başla damdan yada korkuluklardan kümese indirip tekrar kaldır ama fazla zorlama bunu bir kaç gün tekrarla sonra dilediğin gibi uçurabilirsin. İlk günler yemlerken Keten toğumu kullan daha kısa sürede alışmasını sağlar.

selam
iki kus olmazki kardes bir kac tane daha alki evde güvercin olsunki alissin ötekilerle disilerin kanadini bagla erkekler yumurta zamani tarit oldumu hic kacmaz alisir ama sen ilk basliyorsan devamli yavru al büyüt anac alma

alitass1' Alıntı:
selam
iki kus olmazki kardes bir kac tane daha alki evde güvercin olsunki alissin ötekilerle disilerin kanadini bagla erkekler yumurta zamani tarit oldumu hic kacmaz alisir ama sen ilk basliyorsan devamli yavru al büyüt anac alma

saolun hepınız kusum cok fazla sıyla alıstı bu sefer ben alıp 10 metre ılerı yere salıyorum kalkıyor hemen buluyor yuvesını lıstı yanı uzaklara salıyom gelıyo bu arada es lestırtım onu suan 7 ksuum war yekı hepdı malatya karısımı sanırım pacaları ınce uzun:)

Geri